;

25/05/2018

Houten vloer of toch iets anders? Prijsvraag!

 

Techniek staat voor niets tegenwoordig! Met de huidige printtechnieken kan bijna elk soort materiaal voorzien worden van een “hout-look” of “beton-look” uitstraling.

 

We krijgen regelmatig klanten in onze showroom die een mooie plank zien en dan zeggen: “Zo’n houten vloer wil ik” om daarna van ons te horen dat het dus daadwerkelijk een keramische tegel betreft, ons zogenaamde keramisch parket. Bijna niet van echt te onderscheiden, zeker niet zodra de vloer geïnstalleerd is.

 

Door de moderne printtechniek kan een keramische “plank” eenzelfde uitstraling krijgen als elke echte houten plank, met het zeer onderhoudsvriendelijke aspect van normale keramische tegels. Kom zelf eens een keertje kijken naar het ruime assortiment van keramisch parket en laat u verrassen.

 

Een soortgelijk print-techniek wordt tegenwoordig ook meer en meer toegepast op PVC plak- of clickvloeren. (Bijna) niet van echt te onderscheiden, met – als je er over heen kijkt – zelfs een ge-embosseerde toplaag zodat het nog meer op een echte  houten plank lijkt.

 

En ook bij dit vloertype is het onderhoud een fluitje van een cent. En kunnen we u in onze showroom een groot aantal verschillende houtlook pvc vloeren laten zien, zowel de rigide (stijve planken) als de zgn zachte planken. De rigide zijn echte hardlopers, die we – als we heel eerlijk zijn – tegenwoordig meer verkopen dan laminaatplanken omdat ze ook prijstechnisch, gezien de hoogwaardige kwaliteit, zeer goed in de markt liggen.

 

Dus vindt u een houten vloer mooi, maar heeft u vloerverwarming of wilt u het ultieme onderhoudsgemak van keramische tegels of pvc vloeren, kom dan eens kijken naar de ruime sortering die wij voor u in onze MoreFloors’ showroom in Breda hebben.
Gegarandeerd dat u tot een keuze komt!

 

PRIJSVRAAG MOREFLOORS.png

 

 

 

 

Om nu u direct te laten zien hoe echt deze lookalikes op een houten vloer lijken tonen we hieronder 3 foto’s van 3 verschillende vloertypes. Slechts 1 daarvan is een echte houten lamelplank met een echt houten toplaag. Als u kunt zien – of raden – welke van de 3 foto’s dat is, doe dan mee met onze prijsvraag en maak kans op een onderhoudspakket voor uw eigen vloer (ongeacht wat voor vloer: hout, bamboe, keramisch, pvc, marmoleum enz – excl tapijt) van € 30,00

 

brenters2.JPG Jaspers1.jpg brenters1.JPG
foto 1 foto 2 foto 3

Volg deze link naar de prijsvraag pagina, vul de gegevens in en stuur u bijdrage in. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 1 juni. De prijswinnaar wordt de week erna gecontacteerd.