;

Interieur advies

Wat zijn de mogelijkheden ?

09/10/2018

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn twee mogelijkheden voor interieuradvies: een quick-scan op locatie of een afspraak bij ons in de showroom.

 

1. Afspraak in de showroom

De eerste optie is dat je een afspraak maakt in onze showroom te Breda voor een professioneel, uitgebreid interieuradvies met een van onze interieurontwerpers. De afspraak duurt 1,5 uur. Deze tijd gebruiken we om onze professionele mening geven over jouw ideeën, samen bespreken wat er mogelijk is en natuurlijk al je vragen beantwoorden! 

Tip: neem een plattegrond, wat foto's en inspiratiebeelden mee zodat wij kunnen zien waar we het over hebben!

Een extra voordeel in de showroom is dat we je natuurlijk ter plekke kunnen laten zien hoe materialen eruit zien en welke producten qua kleur en materiaal leuk matchen. Je kunt zelf alles naast elkaar zien en vergelijken, waardoor je direct een beeld en gevoel hebt bij de aangereikte ideeën.

We hebben natuurlijk een gigantisch groot assortiment vloeren die onderling mooi op elkaar afgestemd kunnen worden.

Een ding is zeker: je gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis!

 

2. Quick-scan bij jou thuis of op kantoor

De andere optie is dat we bij jou thuis langskomen voor een quick-scan. Onze interieurontwerper komt dan een kijkje nemen in je huis en kan je direct en ter plekke adviseren bij alle woonvragen die je hebt. Denk bijvoorbeeld aan de indeling in de ruimten, de kleuren, de verlichting, maatwerkoplossingen en meubels. 

De quick-scan duurt ongeveer 1,5 uur. We nemen voldoende tijd om alle ruimtes goed te kunnen bekijken en al jouw vragen te beantwoorden. Zo kunnen we jou van een zo goed mogelijk advies voorzien. Om de plannen echt tot leven te laten komen, maken we indien nodig nog een vervolgafspraak in onze showroom. Dan kun je alle producten, materialen en stoffen in het echt zien en voelen, zodat je nog een completer beeld krijgt van het interieurontwerp.

 

Architectuur, interieur & productontwikkeling