;

Interieur advies

Wat zijn de mogelijkheden ?

09/10/2018

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn twee mogelijkheden voor interieuradvies: een quick-scan op locatie of een afspraak bij ons in de showroom.

 

1. Afspraak in de showroom

De eerste optie is dat je een afspraak maakt in onze showroom te Breda voor een professioneel, uitgebreid interieuradvies met een van onze interieurontwerpers. De afspraak duurt 1,5 uur. Deze tijd gebruiken we om onze professionele mening geven over jouw ideeën, samen bespreken wat er mogelijk is en natuurlijk al je vragen beantwoorden! 

Tip: neem een plattegrond, wat foto's en inspiratiebeelden mee zodat wij kunnen zien waar we het over hebben!

Een extra voordeel in de showroom is dat we je natuurlijk ter plekke kunnen laten zien hoe materialen eruit zien en welke producten qua kleur en materiaal leuk matchen. Je kunt zelf alles naast elkaar zien en vergelijken, waardoor je direct een beeld en gevoel hebt bij de aangereikte ideeën.

We hebben natuurlijk een gigantisch groot assortiment vloeren die onderling mooi op elkaar afgestemd kunnen worden.

Een ding is zeker: je gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis!

 

2. Quick-scan bij jou thuis of op kantoor

De andere optie is dat we bij jou thuis langskomen voor een quick-scan. Onze interieurontwerper komt dan een kijkje nemen in je huis en kan je direct en ter plekke adviseren bij alle woonvragen die je hebt. Denk bijvoorbeeld aan de indeling in de ruimten, de kleuren, de verlichting, maatwerkoplossingen en meubels. 

De quick-scan duurt ongeveer 1,5 uur. We nemen voldoende tijd om alle ruimtes goed te kunnen bekijken en al jouw vragen te beantwoorden. Zo kunnen we jou van een zo goed mogelijk advies voorzien. Om de plannen echt tot leven te laten komen, maken we indien nodig nog een vervolgafspraak in onze showroom. Dan kun je alle producten, materialen en stoffen in het echt zien en voelen, zodat je nog een completer beeld krijgt van het interieurontwerp.

 

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn ongelooflijk veelzijdig en duurzaam. Ze zijn bestand tegen krassen, waterbestendig en verkrijgbaar in talloze stijlen en kleuren, waaronder hout- en steeneffecten.

 

Marmoleum

Marmoleum, een type linoleum, is een milieuvriendelijke vloeroptie gemaakt van natuurlijke materialen. Het is duurzaam, hygiënisch en heeft een lange levensduur, ideaal voor drukbezochte ruimtes.

 

Novilon

Novilon vloeren combineren stijl met comfort. Ze zijn zacht aan de voeten, geluiddempend en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze perfect zijn voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

 

Speciale Vloeren van Morefloors Breda

Morefloors Breda biedt een unieke selectie van vloeren die je niet overal zult vinden. Van exclusieve houtsoorten tot innovatieve materialen, zij hebben alles om jouw droomvloer werkelijkheid te maken. Hun expertise en persoonlijke benadering maken het verschil.

 

Terrashout voor Buitenruimtes

Voor buitenruimtes is terrashout een uitstekende keuze. Het geeft een natuurlijke en rustieke uitstraling aan je tuin of terras en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Met het juiste onderhoud kan terrashout jarenlang meegaan.

 

Parketvloeren en Laminaat

Parketvloeren en laminaat zijn populaire keuzes voor hun veelzijdigheid en esthetiek. Parket biedt de luxe van echt hout, terwijl laminaat een betaalbaarder en onderhoudsvriendelijker alternatief is, met een breed scala aan designs.

 

Innovatieve Vloeroplossingen: Hywood

Hywood vloeren combineren de natuurlijke schoonheid van hout met de praktische voordelen van moderne technologie. Ze zijn waterbestendig, duurzaam en eenvoudig te installeren, wat ze ideaal maakt voor elke ruimte in huis.

 

Onderhoud van Vloeren

Houten Vloeren

Houten vloeren vereisen regelmatig onderhoud om hun schoonheid te behouden. Dit omvat stofzuigen, dweilen met een licht vochtige doek en periodiek schuren en opnieuw afwerken.

 

Natuursteen

Natuursteen moet regelmatig worden gereinigd met een pH-neutraal reinigingsmiddel en af en toe worden verzegeld om vlekken en beschadigingen te voorkomen.

 

PVC en andere materialen

PVC vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden: gewoon stofzuigen en dweilen met een mild reinigingsmiddel. Andere materialen zoals Marmoleum en Novilon vereisen vergelijkbaar eenvoudig onderhoud.

 

Voordelen van Verschillende Vloertypes

Elk vloertype heeft zijn eigen voordelen. Houten vloeren bieden een tijdloze schoonheid, natuursteen straalt luxe uit, en moderne opties zoals PVC en Marmoleum bieden duurzaamheid en onderhoudsgemak. Het kiezen van de juiste vloer hangt af van je persoonlijke stijl, budget en de specifieke behoeften van je ruimte.

 

Hoe Kies Je de Juiste Vloer?

Bij het kiezen van de juiste vloer moet je rekening houden met verschillende factoren zoals de functie van de ruimte, het onderhoudsgemak, je budget en natuurlijk je persoonlijke smaak. Laat je adviseren door experts en neem de tijd om verschillende opties te overwegen.

 

Installatie en Plaatsing van Vloeren

De installatie van vloeren kan variëren van eenvoudig zelf doen tot het inhuren van professionals. Houten vloeren en natuursteen vereisen meestal professionele installatie, terwijl laminaat en PVC gemakkelijk zelf te leggen zijn met behulp van kliksystemen.

 

Kosten en Budgettering

De kosten van vloeren variëren sterk afhankelijk van het materiaal en de installatie. Houten en natuurstenen vloeren zijn doorgaans duurder, terwijl laminaat en PVC budgetvriendelijkere opties zijn. Het is belangrijk om een realistisch budget op te stellen en rekening te houden met zowel de aankoop als de installatiekosten.

 

Conclusie

Of je nu kiest voor de tijdloze elegantie van houten vloeren, de luxe van natuursteen, of de praktische voordelen van moderne vloeropties zoals PVC en Marmoleum, Breda heeft voor ieder wat wils. Met een breed scala aan keuzes en deskundig advies van lokale vakmensen, vind je gegarandeerd de perfecte vloer voor jouw huis.

 

Veelgestelde Vragen (FAQ)

  1. Wat zijn de voordelen van multiplank vloeren? Multiplank vloeren zijn stabieler en minder gevoelig voor vocht- en temperatuurveranderingen in vergelijking met massief houten vloeren. Ze bieden ook de uitstraling van echt hout tegen een lagere prijs.

  2. Hoe onderhoud ik mijn marmeren vloer het beste? Reinig je marmeren vloer regelmatig met een pH-neutraal reinigingsmiddel en zorg ervoor dat het af en toe wordt verzegeld om vlekken te voorkomen en de glans te behouden.

  3. Zijn PVC vloeren geschikt voor natte ruimtes zoals badkamers? Ja, PVC vloeren zijn waterbestendig en daarom een uitstekende keuze voor natte ruimtes zoals badkamers en keukens.

  4. Wat is het verschil tussen laminaat en parket? Laminaat is een synthetisch product dat een houtlook imiteert, terwijl parketvloeren echt hout bevatten. Laminaat is vaak goedkoper en gemakkelijker te onderhouden dan parket.

  5. Hoe kan ik de levensduur van mijn houten vloer verlengen? Regelmatig schoonmaken, beschermen tegen vocht en zonlicht, en periodiek schuren en opnieuw afwerken kan de levensduur van je houten vloer aanzienlijk verlengen.

 

Architectuur, interieur & productontwikkeling