;

19/01/2019

Wat onze klanten zeggen over MoreFloors

 

Als het goed is heb je al het een en ander over onze producten en diensten op deze website gelezen/gezien. Nu kunnen wij wel van alles vertellen, maar op deze pagina laten we onze klanten aan het woord - via Klantenvertellen (dus echte reviews, niet zelf verzonnen!). En zoals onderstaande selectie laat zien, onze klanten vindt je in heel Nederland, niet alleen in (West) Brabant!

 

Ad uit Bennekom (totaal score 9,6)

Product(en) gekocht: wand- en vloertegels, laminaat vloer

Nadat onze interieur architect, Jan Neggers, een inrichtingsplan voor ons huis had opgesteld, adviseerde hij ons om ook bij MoreFloors naar de tegels voor de vloeren en badkamers te gaan kijken. 
In de showroom biedt MoreFloors een unieke en uitgebreide collectie aan en geeft zeer deskundig advies. Naar volle tevredenheid zijn de vloeren inmiddels gelegd en de badkamers betegeld. MoreFloors is een echte aanrader!

 

Patrick uit Breda (totaal score 9,1)

Product(en) gekocht: houten vloer, wand- en vloertegels, laminaat vloer

Het totale pakket bij MoreFloors is top, van begin tot eind en ben een zeer tevreden klant.

 

Jean-Paul uit Breda (totaal score 8,4)

Product(en) gekocht: houten vloer, laminaat vloer

Nadat we een waterschade hadden hebben ze de bestaande houten vloer prachtig gerenoveerd en een nieuwe laminaat vloer gelegd. Dit ging in een rap tempo, stofoverlast viel mee dankzij professionele vaklieden die weten hoe ze een vloer moeten oplappen, leggen en vervangen. De schade-expert dacht zelfs dat hij op hout stond terwijl het de laminaat vloer was, zo mooi is het geworden :-)
Nu de economie veel beter gaat moet je wat langer wachten tot je aan de beurt bent, maar ook dat valt bij MoreFloors mee.

 

Gert uit Vught (totaal score 8,5)

Product(en) gekocht: houten vloer, wand- en vloertegels

Wij zijn heel blij met onze keuze voor Morefloors. Het feit dat meerdere vloertypes onder een dak worden aangeboden zien wij als een groot voordeel en komt de kwaliteit van het advies ten goede. Joep had alle begrip voor een wijziging in een later stadium en sprong daar flexibel mee om. Hans, de parketlegger, is een vakman. De houten vloer trekt de nodige aandacht. Ook de na-service was goed. De samenwerking met Jan Neggers Design was voor ons van een grote toegevoegde waarde. In een laat stadium is op advies van Jan de keuken lay out geheel veranderd. We hebben er dagelijks plezier van.

 

Rianne uit Rosmalen (totaal score 9,6)

Product(en) gekocht: houten vloer, wand- en vloertegels

Ik wil graag nog een pluim geven aan Leina van de Velde, waar ik steeds met alle vragen terecht kon, die niets te veel was, overal achteraan ging, meedacht en oploste en die steeds oprecht geïnteresseerd was, ook nog na te leggen van de vloer. Al met al voor ons een zeer positieve ervaring met als resultaat een hele mooie vloer!

 

Ton en Janneke uit Baarle-Nassau (totaal score 8,5)

Product(en) gekocht: houten vloer, laminaat vloer
Bij More Floors onze houten vloer en laminaat vloer gekocht. Uitgebreid en goed geholpen door Joep en collega's. Een volle en redelijk drukke showroom maar wel een met voldoende keuze en toch een overzichtelijke selectie van mooie vloeren. Super geholpen in de winkel. Na bestelling bij vragen steeds goed bereikbaar via telefoon en mail en snel geholpen. Het leggen van de vloeren (deels) via More Floors geregeld. De vakman heeft mooi werk geleverd (complimenten aan Hans!). Uitermate tevreden met het eindresultaat. Dikke 9!

 

Nick uit Braamt (totaal score 9,8)

Product(en) gekocht: wand- en vloertegels, laminaat vloer

Nu al drie ontzettend positieve ervaringen! Prachtig laminaat in beide appartementen en nu in onze nieuwe woning beneden onwijs gaaf keramisch parket en op de bovenverdiepingen wederom laminaat. We zijn in Breda geholpen door Johan, een vakman die de tijd voor je neemt en je alle keuzes uitgebreid toelicht. Voor de tegelvloer zijn we nog doorverwezen naar Michel Oprey & Beisterveld in Vianen. Onze ogen uitgekeken naar alle mogelijkheden en uiteindelijk dankzij het advies van Johan de juiste vloeren uitgekozen. Mochten we ooit nog weer nieuwe vloeren nodig hebben komen we zeker terug!

 

T. uit Rotterdam (totaal score 7,6)

Product(en) gekocht: houten vloer, natuurstenen vloer

Wij hebben een natuurstenen vloer met lamelparket vloer laten leggen en zijn erg tevreden over het eindresultaat. Bijna iedereen die binnen komt valt op hoe mooi de vloer ligt.

 

Roche uit Den Haag (totaal score 8,1)

Product(en) gekocht: houten vloer

Het was onze eerste ervaring met de aanschaf van een vloer. We vonden het prettig dat we op 1 adres informatie konden krijgen over de verschillende type vloeren en ook konden kiezen tussen verschillende merken. Duidelijk overzicht over de prijzen en de opbouw ervan. Verkoper (Johan) was vriendelijk, kundig, duidelijk, niet opdringerig en betrouwbaar. De communicatie was top, onze vragen werden altijd beantwoord en alles werd duidelijk met ons afgestemd, geen verassingen. Het resultaat is een mooie vloer, precies zoals we hadden verwacht. Ik raad MoreFloors zeker aan.

 

Monique uit Tilburg (totaal score 9,0)

Product(en) gekocht: houten vloer, wand- en vloertegels, laminaat vloer

Het is moeilijk kiezen bij Morefloors....... bijna alles is er mooi! Heb heel goed advies gehad bij het maken van mijn keuzes. De kwaliteit van de tegelzetter/parketteur is top!

 

Marieke uit oosterhout (totaal score 10 !)

Product(en) gekocht: houten vloer, natuurstenen vloer

Beste Joep en team MoreFloors, Wat ben ik blij en meer dan tevreden met onze houten vloer en natuur tegels! Boven verwachting zo mooi, wat een vakmanschap en service. Dankzij jou mogelijk gemaakt, geweldig. Ik kan iedereen MoreFloors vloeren aanbevelen.

 

Pim uit Gilze (totaal score 9,7)

Product(en) gekocht: houten vloer, natuurstenen vloer, wand- en vloertegels

Wij zijn enorm blij met onze keuze voor Morefloors. Via internet het adres gevonden en op bezoek geweest. We werden door Joep geholpen en werden eerlijk en professioneel geholpen. Gezelligheid, maar ook veel kennis gaven ons gevoel van betrouwbaarheid. Prijs kwamen we snel overeen. We kozen voor een houten vloer icm tegels. Daarnaast voor wandtegels in de wc die doorliepen vanuit de tegels in de hal. Morefloors heeft alles netjes op elkaar afgestemd. Zowel de tegelaar als de parketteur waren beide absolute vaklieden! Enorm blij met de kwaliteit, service en vriendelijkheid. Door fout aannemer hadden we extra tegels nodig, deze werden direct voor ons geregeld en waren de volgende werkdag al in huis. Supergoede service! Kortom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar breed aanbod, professionele begeleiding en kwaliteit voor een goede prijs. Weer een tevreden klant erbij Joep! Dank voor de goede zorgen en we komen zeker terug mocht het ooit nodig zijn!
De showroom is wat kleinschalig, maar er is wel een groot aanbod op een klein oppervlak. Je komt altijd wel iets tegen!

 

Noel uit Teteringen (totaal score 9,3)

Product(en) gekocht: natuurstenen vloer, bamboe vloer

Wij zijn bijzonder goed ontvangen en begeleid door Franziska van More Floors. Prima voorlicht en service.

 

Robin uit Breda (totaal score 8,8)
Product(en) gekocht: natuurstenen vloer

Ontzettend tevreden over Morefloors. Een winkel waar je meteen op je gemak bent. Er wordt heel goed meegedacht en zijn behulpzaam als (de verbouwing) even niet zo loopt zoals je gepland had.

 

Niki uit Tilburg (totaal score 9,6)

Product(en) gekocht: houten vloer, natuurstenen vloer

Ik ben heel blij met mijn keuze voor MoreFloors. Heel veel kennis van de producten die ze in huis hebben en er is zeer goed meegedacht met mijn wensen. Ze konden snel leveren en als ik een vraag had, kon ik altijd gelijk bellen en werd het ook gelijk geregeld.
Enige kleine minpuntje is dat ik zelf nog moest afkitten bij de WC en houten kozijnen. Voor de rest alles helemaal goed geregeld en zou ik MoreFloors ook zeker aanbevelen.

 

Marco uit Rotterdam (totaal score 8,1)
Product(en) gekocht: wand- en vloertegels

Prettig geholpen en meedenkend bij uitdagende oplossingen. Goede en snelle levering.

 

Nellie uit Oostvoorne (totaal score 9,3)

Product(en) gekocht: houten vloer, wand- en vloertegels, laminaat vloer

Joep heeft ons geweldig geholpen! Ook waren de mensen die onze vloeren kwamen leggen heel goed!

 

Jan uit Soest (totaal score 7,7)

Product(en) gekocht: bamboe vloer

We gingen op zoek naar een bamboevloer en zijn prima en heel leuk geholpen. Erg blij met de nieuwe vloer!

 

Francis uit Lopikerkapel (totaal score 9)

Product(en) gekocht: houten vloer, laminaat vloer

Erg prettig bedrijf, mooie producten, goede dienstverlening, meedenkend, klantgericht en goede medewerkers.

 

Fouk uit Dordrecht (totaal score 8,2)

Product(en) gekocht: houten vloer, wand- en vloertegels

Na goed en deskundig advies bij morefloors een parket (woonkamer) en plavuizen (keuken) vloer gekocht. Zeer goede service en de vloer ligt er strak in.

 

Jos uit Hulst (totaal score 9,7)
Product(en) gekocht: wand- en vloertegels

We zijn zeer tevreden over more floors. Ze hebben ons goed geadviseerd. De levering was prima geregeld. 
More floors heeft een ruim assortiment waardoor je een goede keuze kunt maken voor de vloer.
Al met al een prettige ervaring!

 

Cock uit Ridderkerk (totaal score 8,4)
Product(en) gekocht: laminaat vloer

Wij hebben het bezoek aan de showroom als zeer positief ervaren. Johan is een zeer geduldige en prettige verkoper die zich
In zijn klant verdiept. De hele bestelling verliep vlekkeloos. Ook de parketeur vonden wij een hele vriendelijk man.
Kortom uitermate tevreden.

 

Christian uit Eindhoven (totaal score 8,2)

Product(en) gekocht: houten vloer, natuurstenen vloer, wand- en vloertegels, laminaat vloer

Als klant voelden we ons erg welkom bij Morefloors. Afspraken zijn netjes nagekomen en ook wanneer het mis ging bij de levering van onze vloer- en wandtegels werd dat netjes gemeld en opgelost. Ook over de kennis en het meedenken van Morefloors zijn we erg te spreken. Wij zullen zeker Morefloors aanbevelen binnen onze kennis-en vriendenkring.

 

Anne-Fleur/Nick uit Doetinchem (totaal score 8,8)

Product(en) gekocht: laminaat vloer

Wij hadden in ons appartement op korte termijn een laminaat vloer nodig. Morefloors heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Deskundig en eerlijk advies en de legger was ook een vakman. Wij genieten dagelijks van onze prachtige vloer!

 

En nog veel meer..... (totaal op dit moment meer dan 140 beoordelingen te lezen op Klantenvertellen!

 

Kom zelf ook een keer langs voor advies voor elke vloer, al woon je in Groningen, Breda, Maastricht of waar dan ook!