;

18/10/2019

Verthuizen - het nieuwe verhuizen!

 

MoreFloors houdt al jaren de trend op woon en interieur gebied bij, daarom vind je bij ons in de showroom altijd de laatste "trendy" vloerbedekkingen, zoals PVC, betonlook en keramisch parket.

 

De laatste grote trend is, door de gespannen woningmarkt, om niet te verhuizen maar om te " verthuizen " (van de Engelse uitdrukking: don't move - improve!), oftewel je bestaande huis verbouwen en/of renoveren.

 

Ook daar kan MoreFloors je bij staan: zelfs met het aan laten leggen van vloerverwarming, het verhogen van de bestaande ondervloer en natuurlijk voor een geheel nieuwe vloer als je een aanbouw of uitbouw bij je woonkamer of keuken trekt. Dan wordt het direct een geheel en lijkt het alsof het altijd zo geweest is.

 

De meeste verthuizers gebruiken de overwaarde van het bestaande huis om de verbouwing te bekostigen, met als eind resultaat dat het pand ook nog eens in waarde stijgt!

 

Onderstaand een aantal voorbeelden van de verthuis projecten waarbij MoreFloors assisteerde:

MoreFloors installeerde een Bauwerk plankenvloer in de uitbouw die aansluit op de (opengebroken) keuken
MoreFloors installeerde hierboven een Bauwerk planken vloer in de uitbouw die aansluit op de (opengebroken) keuken. Resultaat: meer natuurlijk licht in de keuken en een zeer ruim eetkamergedeelte.

 

MoreFloors Bauwerk visgraat vloer in nieuwe keuken
In deze bijgebouwde keuken installeerde MoreFloors een schitterende visgraat (Bauwerk) met een lichte kleur. Omdat deze gewoon in het "oude" gedeelte ook doorloopt is het net of deze keuken er origineel al bij het huis hoort.

 

Open keuken met pvc vloer.JPG

 

In bovenstaande woning werd van een gesloten keuken een open keuken gemaakt en een moderne (lage) keuken geinstalleerd met eetbar. Door er rigic PVC tegels in neutrale kleur te in te leggen - en deze ook door te leggen in de woonkamer - hebben de bewoners een "gietvloer" look met alle gemakken van pvc.

 

Tuinkamer met visgraat bij woonkamer getrokken.JPG

 

Maar je kunt natuurlijk ook je woonkamer vergroten door de aanbouw/uitbouw (of zelfs bestaande tuinkamer/serre) bij de woonkamer te trekken en in beide ruimtes een visgraat - of andere - vloer te installeren. Alsof het al jaren zo heeft bestaan!

 

Heb jij dus ook plannen om te verthuizen, kom dan eens langs bij MoreFloors om ideeën op te doen en persoonlijk advies te krijgen over wat er allemaal (wel en niet) mogelijk is! 

 

Don't Move - Improve!