;

19/06/2019

Collectie van Douwes Dekker nu compleet

 

Hadden wij u al gemeld dat de laminaat series van Douwes Dekker al bij MoreFloors te bewonderen vallen - en te koop zijn natuurlijk - nu kunt u ook de volledige collectie hoogwaardige PVC vloeren van hetzelfde merk uit komen kiezen bij ons!

 

De PVC collectie bestaat - voorlopig - uit een tweetal types: een klik rigide watervaste variant - waarbij geen extra ondervloer bij nodig is - en een klik variant op HDF-drager met een kruk onderlaagje - waardoor deze in heel veel gevallen slechts een vocht folie nodig heeft (maar natuurlijk ok - indien gewenst of noodzakelijk - een hoog kwalitatieve en extra geluidswerende ondervloer voor beschikbaar is). 
Een derde type wordt tevens binnenkort verwacht: alle rigid watervaste vloeren zijn straks ook als een dry-back (plak) versie te verkrijgen.

 

 

Extra lange PVC plank van Douwes Dekker, niet van ect te onderscheiden
Niet alleen in houtlook, ook in natuursteen look te verkrijgen Douwes Dekker PVC

DD_PVC_Ruw_Chia.jpg

 

Elke PVC vloer komt met tal val voordelen:

* zeer onderhoudsvriendelijk,

* goede akoestieke eigenschappen,

* lage RC waarde - dus geschikt voor vloerverwarming van elk type

* en met een hoog kwalitatieve print dat het niet van echt te onderscheiden is en waarbij u goed moet zoeken om een herhaling te vinden

 

Of te wel: voor elk design is er volop keuze.

 

Kom gewoon een keer kijken naar de uitgebreide verzameling (grote) monsterborden van zowel Douwes Dekker PVC als Douwes Dekker Laminaat vloeren die MoreFloors voor u in de showroom heeft. Prijstechnisch ook niet onaardig en als u een plattegrond of bouwtekening meebrengt kunnen wij u meestal direct vertellen wat het installeren en/of leveren van een Douwes Dekker vloer u gaat kosten. Wij denken haast zeker dat dit altijd binnen uw budget valt!