;

MoreFloors is de enige ECHTE officiële Bauwerk Flagship store in Breda!

 

Met Bauwerk biedt MoreFloors een houten vloer van topkwaliteit in ieder prijssegment en ga je als parketspecialist voor de betrouwbaarheid van een Zwitsers topmerk, dat al 80 jaar parketvloeren maakt. 

Niet alleen in de zin van kwaliteit en beschikbaarheid, maar ook met een perfecte technische ondersteuning en after sales. Voor inspiratie foto's zie hiernaast => Bauwerk Parket.

 

Sinds kort ook bij MoreFloors in de showroom te zien in een groot vloeroppervlak de Formpark mini, een exclusieve visgraat vloer zeer geschikt voor installatie op vloerverwarming slechts 9.5 mm dik. RC-waarde ca. 0,08 m²K/W.

 

Bauwerk Parkett

Bauwerk Parkett, een Zwitsers bedrijf met een lange traditie, past zijn vaardigheden, precisie en passie toe voor het vervaardigen van prachtige houten vloeren van topkwaliteit sinds 1935. Als een van de toonaangevende Europese parketfabrikanten biedt Bauwerk zijn klanten een uitgebreid en innovatief assortiment van producten die staan ​​voor gezond leven en bewuste vormgeving van de persoonlijke leefomgeving. De kwaliteit van Bauwerk staat voor de hoogste normen en is gebaseerd op de vier pijlers van ontwikkeling, productie, diensten en installatie. Met dit systeem garanderen we topkwaliteit in elke fase van het productieproces - en ver daarbuiten.

Bauwerk Parkett Silverline Editie
De exclusieve planken van de Silverline-editie zijn zorgvuldig met de hand geplukt van bijzonder fijne eiken die rechtop staan. Het snijden van de planken zorgt voor fijne rechte lijnen in de lengte. Het is uiterst zeldzaam om in deze lengte perfecte planken te vinden, omdat eiken erg langzaam groeien en decennia nodig hebben om deze omvang te bereiken. De onderscheidende indeling onderstreept het unieke karakter van het hout - dus elke Silverline-vloer vertelt zijn eigen verhaal. De speciale afschuiningen die over de hele plank lopen, benadrukken de indrukwekkende lengte van de bijna 3 meter lange Silverline-planken nog meer. Ze benadrukken de buitengewoon ruime afmetingen van een Silverline-vloer, die het natuurlijke effect van de ruimtelijke architectuur naar voren brengen en het licht de kamer in sturen. Mooie uitgestrekte grote vloeren zijn zeer meedogenloos als het gaat om fouten. Daarom zijn de Bauwerk-masterteams in Zwitserland verantwoordelijk voor het maken van de individuele planken in de Silverline-editie. Onze experts garanderen de exclusieve kwaliteit van de Silverline-editie met de grootste zorg.

Bauwerk Parkett Silverine Master Editie
De Master Edition, meesterlijk vervaardigd in de parketfabriek, maakt van elke verdieping een gelimiteerde oplage. In het licht zijn de unieke bewerkte oppervlakken en fascinerende, glinsterende kleuren duidelijk zichtbaar. Licht wekt het oppervlak, het materiaal en zijn eigenschappen tot leven, creëert contrast en een eindeloos samenspel vol individualiteit.

Bauwerk Parkett Casapark
Het Casapark-assortiment is indrukwekkend dankzij het onderscheidende uiterlijk met levendige cijfers, spannende verouderde oppervlakken en een modern kleurenpallet. De eiken planken bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden in de bekende Bauwerk-kwaliteit - en dat voor een uiterst aantrekkelijke prijs. De Casapark 1-strook planken, in een royale lengte van 2.200 mm, zijn verkrijgbaar in drie verschillende breedtes: 139, 181 en 221 mm. De lengterichting zorgt voor extra nadruk op deze indrukwekkende afmetingen. Afhankelijk van het product kunnen de planken allemaal in dezelfde breedte of in een combinatie van verschillende breedten worden geïnstalleerd. Casapark is opgebouwd uit drie lagen, de 3,5 mm-toplaag is gemaakt van Europees eiken en is zeer geschikt voor vloerverwarming.

Bauwerk Parkett Villapark
Elke Villapark-plank is uniek en weerspiegelt de oorspronkelijke schoonheid en structuur van hout in zijn verschillende houtsoorten en kleuren. Dit gezonde levende parket is de ultieme veelzijdigheid. De Villapark 1-strook-plank wordt geleverd in de royale afmetingen van 2.100 x 190 mm. De planken zijn in de lengte afgeschuind, waardoor hun afmetingen nog meer benadrukt worden. Het kenmerkende borstelen zorgt voor een aangenaam gevoel wanneer je blootsvoets over hen loopt. Villapark is gebaseerd op HDF-technologie en heeft een resource-efficiënte 2,5 mm-toplaag. Dankzij de volledige verlijming zorgt de plank voor een fluisterstilte en een optimaal gebruik van energie met vloerverwarmingssystemen. Alle Villapark-producten worden getest door onafhankelijke instituten en zijn perfect voor een gezond leven. Villapark wordt geproduceerd op het hoofdkantoor van Bauwerk in St. Margrethen. Op deze manier kunnen we garanderen dat u hoogwaardige afwerking, precisie, een zorgvuldige omgang met hulpbronnen en de strengste kwaliteitscontroles krijgt. Perfecte Zwitserse kwaliteit in combinatie met aangename en authentieke oppervlakken.

Bauwerk Parkett Studiopark
De Studiopark 1-strook van 1700 x 150 mm is ook ideaal voor installatie in kleinere ruimtes. Studiopark-planken geven elke ruimte die speciale toets aan hun eigentijdse kleurenkeuze. Studiopark is gebaseerd op HDF-technologie en heeft een resource-efficiënte 2,5 mm toplaag. De lengte van de plank wordt subtiel geaccentueerd door de afgeschuinde langsrand, waardoor een open ruimtelijk effect ontstaat. Dankzij de lage installatiehoogte is het Studiopark-assortiment ideaal voor renovaties en zorgt het voor een optimale energie-efficiëntie met vloerverwarming. Studiopark 1-strook planken worden gemaakt in Zwitserland, getest door onafhankelijke instituten en volledig geschikt voor gezond leven.

Bauwerk Parkett Studiopark Master Editie
De Master Edition, meesterlijk vervaardigd in de parketfabriek, maakt van elke verdieping een gelimiteerde oplage. In het licht zijn de unieke bewerkte oppervlakken en fascinerende, glinsterende kleuren duidelijk zichtbaar. Licht wekt het oppervlak, het materiaal en zijn eigenschappen tot leven, creëert contrast en een eindeloos samenspel vol individualiteit.

Bauwerk Parkett Formpark
Het genie achter het Formpark schuilt in zijn eenvoud. Allerlei verschillende patronen verschijnen afhankelijk van de installatie en de lichtinval - van kalm tot levendig, van klassiek tot avant-garde. Overgangen die van het ene patroon naar het andere vloeien kunnen ook naar voren komen. Onze woonruimte kan met nog meer individualiteit worden ontworpen met behulp van Formpark.

Bauwerk Parkett Formpark Mini
Klein formaat, grote impact - kleine oppervlakte, grote plannen? Dankzij de Formpark Mini van Bauwerk kan de fascinerende, onconventionele Formpark-look nu worden toegepast op kleine oppervlakken, waardoor geïnspireerde architecturale patronen en maximale creatieve vrijheid worden vergemakkelijkt.

Bauwerk Parkett Formpark Quadrato
Formpark Quadrato is geschikt voor de klassieke favoriet, het visgraatpatroon, maar ook voor andere creatieve legpatronen. Het is verkrijgbaar met het duurzame B-Protect®-oppervlak. Het nieuwe Swiss-made formaat is ook 100% gezond voor wonen en Cradle to Cradle ™ Bronze-gecertificeerd.

Bauwerk Parkett Formpark Rombico
Formpark Rombico is geschikt voor de Franse visgraat, evenals andere creatieve legpatronen. Dit product is met uiterste precisie gemaakt, de nieuwste machines en in een unieke Bauwerk-kwaliteit. De precieze pasvorm van het product maakt een perfecte plaatsing mogelijk. Het geborstelde oppervlak geeft de vloer nog meer karakter en benadrukt het samenspel met licht. Het dynamische zigzagpatroon glanst ook met andere individuele patronen in een duidelijke formele taal.

Bauwerk Parkett Trendplank
Of het nu gaat om de oude, gegoten beton- of vintage-look of de speciale kleuren die erin voorkomen, Trendpark, met zijn onconventionele oppervlakken, is de juiste productlijn voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders. Als het grootste parketproduct zonder afschuinen, is Trendpark ook het ideale parket voor het bereiken van een vlakke look. Trendpark-producten zijn zeer geschikt voor installatie op vloerverwarming.

Bauwerk Parkett Flow Editie
Het duurzame, onafgewerkte kleefparket in een tijdloze industriële look is geschikt voor verschillende installatiepatronen en is verkrijgbaar in talloze gradaties. Het zelfklevende parket, met een toplaag gemaakt van Europees eiken, is 100% FSC® gecertificeerd, zoals de naam al doet vermoeden, het is gebonden aan het hele gebied. Het is ook ideaal voor installatie op vloerverwarming.

Bauwerk Parkett Megapark
Zeer harde, duurzame exotische houtsoorten zoals Sucupira en Doussie in prachtige rode tinten geven kamers een exclusieve uitstraling. Alle exotische houtsoorten die Bauwerk gebruikt zijn 100% FSC®-gecertificeerd. Megapark is beschikbaar met verschillende oppervlaktebehandelingen en ideaal voor installatie op vloerverwarming. Alle Megapark-producten worden getest door onafhankelijke instituten en zijn perfect voor een gezond leven.

Bauwerk Parkett Cleverpark
De veelzijdigheid van het gezonde Cleverpark-parket, dat wordt geproduceerd op het hoofdkantoor van Bauwerk in St. Margrethen, is uniek en biedt de ideale oplossing voor elke smaak en elke woonsituatie. Cleverpark is representatief voor hoogwaardige afwerking, precisie, zorgvuldig gebruik van middelen en de strengste kwaliteitscontroles - plus, echt waar voor uw geld. Of het nu voor een ruime woonkamer, een gezellige kinderkamer of een groot kantoor is, het formaat van 1.250 x 100 mm past perfect in elke kamer. De planken creëren een harmonieus soepel algemeen uiterlijk en de geborstelde afwerking maakt ze aangenaam om op blote voeten te lopen. Cleverpark is gebaseerd op HDF-technologie met een resource-efficiënte 2,5mm-toplaag. Dankzij de volledige verlijming zorgt de plank voor een fluisterstilte en een optimaal gebruik van energie met vloerverwarmingssystemen.

Bauwerk Parkett Unopark
Of het nu gaat om eik, esdoorn, acacia of walnoot, alle Unopark-producten kunnen worden geïnstalleerd in het klassiek elegante visgraatpatroon, waardoor elke kamer een heel speciale sfeer krijgt. Oppervlakken in de verouderde look of licht geborstelde afwerking voor een aangenaam "blootvoets gevoel", bieden verdere mogelijkheden voor maatwerk. Voor een nog persoonlijker gevoel is Unopark ook verkrijgbaar in de elf moderne versies van de Vintage-editie. Het Unopark-assortiment is ideaal voor installatie op vloerverwarmingssystemen.

Bauwerk Parkett Solopark
Het geschaalde assortiment van Solopark is speciaal ontworpen voor porject en wordt geleverd in drie verschillende parketuitvoeringen met een natuurlijk geoliede of matgelakte toplaag gemaakt van Europees eiken. Solopark bevat geen spinthout en is ideaal voor installatie op vloerverwarmingssystemen.

Bauwerk Parkett Monopark
Deze populaire strip, verkrijgbaar in drie oppervlaktebehandelingen, verschillende houtsoorten en een breed kleurengamma, biedt zoveel veelzijdige mogelijkheden, die vooral goed zijn voor woningen. Monopark is gebaseerd op HDF-technologie en heeft een grondstofzuinige toplaag van circa. 3 mm. Monopark parket is ook verkrijgbaar met een kurken onderlaag voor contactgeluidisolatie en is ideaal voor installatie op vloerverwarmingssystemen.

Bauwerk Parkett Monopark Comfort
Deze populaire strip, verkrijgbaar in drie oppervlaktebehandelingen, verschillende houtsoorten en een breed kleurengamma, biedt zoveel veelzijdige mogelijkheden, die vooral goed zijn voor woningen. Monopark is gebaseerd op HDF-technologie en heeft een grondstofzuinige toplaag van circa. 3 mm. Monopark parket is ook verkrijgbaar met een kurken onderlaag voor contactgeluidisolatie en is ideaal voor installatie op vloerverwarmingssystemen.

Bauwerk Parkett Triopark
Triopark is een drielaags parket van een gecontroleerde bron die geen spinthout bevat en ideaal is voor installatie op vloerverwarmingssystemen. De grote planken met een scheepsdekafwerking en een praktisch 5G-vergrendelingssysteem garanderen een efficiënte installatie voor een geweldige prijs.

Bauwerk Parkett Multipark
Multipark wordt gekenmerkt door zijn toplaag van Europees eiken en een HDF-sublaag met een 2,5 mm-toplaag. Dit Zwitserse product biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is ook verkrijgbaar als een variant met de innovatieve Silente-technologie die impact en omgevingsgeluid vermindert. Multipark-parket is ideaal voor installatie op vloerverwarming

 

 

OKÉ, NOG 1 STAPJE TECHNISCHER?

 

De mogelijkheid van vloeren op vloerverwarming wordt aangegeven met een weerstand. De warmte zoekt een weg naar boven, hoe lager de weerstand, hoe geschikter voor vloerverwarming. De norm bij alle typen vloerverwarming is 0,10m2 K/W. De tweelaags parketvloer met onderlaag van HDF van Bauwerk Parkett is uniek in de markt, met een weerstand van 0,049 m2 K/W, bijna de helft van de norm, dus bijzonder geschikt voor vloerverwarming! Andere Bauwerk Parkett vloeren hebben een weerstand van 0,08 m2 K/W, dus ook netjes binnen de norm.

 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project
 • project

Bauwerk Parkett is duidelijk onderscheidend op de markt dankzij haar eigentijdse kleuren en vooral geroemd door haar meerlaags systeemparket. Uniek is dat het Casapark drielaags systeemparket speciaal gemaakt is voor verlijming op vloerverwarming. De delen hebben een rechte mes-en groefverbinding , waardoor deze goed in elkaar schuiven. Naast een brede keuze deze Casapark reeks van 14-18-22 cm breed, zijn de Zwitsers de meest complete kwaliteitsleverancier van tweelaags kwaliteits parket, van 7 tot en met 26 cm breedte, dat ook geschikt is voor directe verlijming op vloerverwarming.

 

De delen hebben een rechte mes-en –groefverbinding, waardoor deze goed in elkaar schuiven. Hiernaast hebben wij ook de complete vloeren lijn van Bauwerk Parket: oa. de Vintage verouderde serie, Silverline extra breed, maar ook de zogenaamde Formpark serie dat is een ingenieuze lijn met 2 formaten: dikte 11 x 260 x 520 mm en 11 x 260 x 780 mm te leggen in extreme mammoet-/walvisgraat reuze visgraat patronen of een 24 tal blokpatronen. 

Morefloors Logo CMYK (Large).jpg

 

 

 

Afspraak maken

Gratis showpanelen bibliotheek

 

MoreFloors vloeren Breda is exclusieve Bauwerk Prime Store met een prachtige showroom met goede adviseurs en maakt gebruik van professionele vaste parketteurs. Voor uw aankoop bieden wij als Bauwerk Flagship Store Breda eersteklas displays. Om er voor te zorgen dat u de juiste vloer kiest in onze showroom, kunnen wij als Primes Store online showpanelen bestellen, die wij aan u als klant kunnen tonen, zodat de vloer altijd geheel naar u wens gekozen wordt. Deze kunnen wij dankzij het perfect werkende logistieke systeem van onze leverancier binnen de gestelde termijn aan u bezorgen.

Bauwerk parket productie film

Mooie weergave van de productie van parket, van boom tot uw houten vloer.

Hier ziet u wat er allemaal aan vooraf gaat voordat u een stukje

natuurschoon in huis haalt en ervaart hoe bijzonder een echte

houten vloer is. Bij MoreFloors in samenwerking met topleverancier

Bauwerk parket en een gecertificeerde parketteur bent u altijd verzekerd

van een prachtige parket vloer van een bijzonder hoge kwaliteit.

Is uw interesse gewekt?

 

U kunt bij ons in de showroom terecht of direct een afspraak maken

 

 

Afspraak maken