; pinterest-site-verification=182bb005362bd8ff33ebd47b72ec260a

Over MoreFloors

 

MoreFloors Vloeren Breda is de specialist op het gebied van alle denkbare vloeren: Houten vloeren - zowel tapis, visgraat als lamelparket, Hywood, natuursteen en tegel vloeren, keramische parket, terrashout, laminaat vloeren, bamboe vloeren, tapijt en marmoleum, novilon en PVC vloeren. 

 

Afspraak maken ? U kunt altijd langskomen, maar een afspraak maken is aan te bevelen.

 

Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw woning of bedrijfspand. Wij bieden niet alleen een breed assortiment aan vloeren, maar ook de juiste kennis en ervaring om u te adviseren over de beste opties voor uw specifieke situatie.

 

Onze expertise en persoonlijke benadering zijn twee van onze belangrijkste speerpunten. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste vloer een belangrijke beslissing is en daarom nemen wij de tijd om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

 

Onze showroom biedt u de mogelijkheid om onze vloeren te bekijken en te voelen, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de vloer eruit zal zien en aanvoelen in uw eigen woning of bedrijfspand. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en dat u alle informatie krijgt die u nodig heeft.

 

Bij MoreFloors Breda vinden wij het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Wij gaan daarom altijd voor de hoogste kwaliteit en service. Onze vloeren worden met zorg en vakmanschap gelegd, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe vloer.

 

Maak daarom snel een afspraak en kom langs in onze showroom. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw woning of bedrijfspand.

 

tot ziens!

 

Afspraak maken

De vloerspecialist

 

Bent u op zoek naar een nieuwe of bestaande vloer? Zoek dan niet verder! Wij zijn dé vloerspecialist die u een compleet advies geeft op maat. Door onze jarenlange kennis en ervaring bent u verzekerd van een vloer die aan al uw verwachtingen voldoet. Bovendien geven wij uitgebreid advies over het onderhoud en de reiniging van de verschillende soorten vloeren.

 

Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland en Vlaanderen en wij werken uitsluitend met vaste, deskundige vloerenleggers waarop u kunt vertrouwen. Als u ervoor kiest om de installatie door ons team uit te laten voeren, zullen wij voorafgaand aan de levering en start van de installatie uw project ter plaatse inspecteren, inmeten en indien nodig een vochtmeting uitvoeren. Zo kunt u erop vertrouwen dat alles perfect past en verloopt.

 

Wij zijn de specialist in eiken houten vloeren met meer dan 100 verschillende behandelingen! Of u nu een gelakte vloer of een hardwax vloer met pigment olie wilt, wij kunnen het allemaal verzorgen. Ook kunnen wij u helpen met interieuradvies op maat. Van een lichtplan tot het ontwerp van een open haard, slaapkamer, keuken of badkamer. Daarnaast geven onze ambassadeurs graag advies over indeling, lichtplan, kleurgebruik, raambekleding, zonwering en meubels.

 

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vloeren zijn wij een bedrijf met enthousiaste en ter zake kundige medewerkers die graag voor u klaarstaan. Of u nu alleen de levering van de vloer door ons wilt laten verzorgen of gebruik wilt maken van onze vakmensen, wij staan voor u klaar met advies en expertise.

 

Wonen is levensvreugde!

De meerwaarde van een professionele binnenhuisarchitect.

 

Een mooi interieur is meer dan alleen een fraaie vloer!

Bij nieuwbouw of verbouwing moet u vele keuzes maken en dan moet de optelsom van al die keuzes ook nog kloppen. Dat is lastig want dit is, in veel gevallen, uw vak niet. Hoe ziet bijvoorbeeld de ideale keuken, inloopkast, of badkamer er uit? Wat is de optimale inrichting voor u? Ziet u het belang van een goed lichtplan?

 

Veel bouwkundige- en binnenhuisarchitecten verwijzen hun relaties naar onze showroom en dat is niet voor niets: wij hebben een zeer brede keuze in en veel verstand van vloeren.

 

Wij merken dat sommige relaties in eerste instantie alleen denken aan de kosten die het inschakelen van een professionele adviseur met zich meebrengt. Bedenk echter het volgende: een goede interieurarchitect verkent met u, binnen een vooraf gesteld budget, de talloze mogelijkheden en brengt orde. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen en kunt u uw aannemer, keukenleverancier of andere partij voorzien van eenduidige instructies. Dat geeft u niet alleen rust, maar zal u ook veel tijd en geld besparen.

 

Als u geen binnenhuisarchitect heeft, maar wel de meerwaarde van een vakman of vrouw erkent, dan kunnen wij u in contact brengen met een van de aangesloten interieur adviseurs.

 

Een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek verschaft u helderheid!

Medewerkers

IMG_0102.JPG

Joep Schellekens

Verkoper

MoreFloors - Teddy van Es.jpg

Teddy van Es

Verkoper

Mogen wij u verder helpen?

Afspraak maken