Over MoreFloors

 

MoreFloors Vloeren Breda is de specialist op het gebied van alle denkbare vloeren; Houten vloeren, natuursteen vloeren, tegel vloeren, keramische parket, terrashout, gietvloeren, siergrind, troffel, laminaat vloeren, bamboe vloeren, gevlinderde betonvloeren, woonbeton, tapijt en vinyl- en PVC vloeren. 

 

Afspraak maken

De vloerspecialist

 

 

Wij geven u  een compleet advies voor uw nieuwe of bestaande vloer. Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring bent u verzekerd van een vloer die aan uw verwachtingen voldoet. Ook krijgt u uitgebreid advies over het onderhoud en reiniging van de desbetreffende vloeren. Wij zijn actief in geheel Nederland en Vlaanderen. U kunt vertrouwen op onze vaste, deskundige vloerenleggers. Overigens: als u alleen de levering van een vloer door ons wilt laten verzorgen, dus zonder gebruik te maken van onze vakmensen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Als u wel voor installatie door onze mensen kiest dan zullen wij na opdracht, maar vóór levering en start installatie uw project ter plaatse inspecteren, inmeten en indien noodzakelijk een vochtmeting uitvoeren.

 

Naast advies op het gebied van vloeren kunnen wij u ook een interieur advies op maat geven. Denk aan een lichtplan, het ontwerp van de open haard, slaapkamer, keuken of badkamer.   Maar ook voor adviezen over kleurgebruik, raambekleding, zonwering  en stoelen tafels van Jan Neggers Design bent u bij ons aan het juiste adres.

 

MoreFloors vloeren Breda is al 15 jaar actief op het gebied van vloeren is een bedrijf met enthousiaste en ter zake kundige medewerkers.

 

 

Medewerkers

MoreFloors - verkoper 1 - eigenaar - Joep Schellekens.jpg

Joep Schellekens

Eigenaar / Verkoper

MoreFloors - verkoper 2 - Johan Van Veen.jpg

Johan van Veen

Bedrijfsleider / Verkoper

MoreFloors - Verkoopster 3 Franziska Mundt.jpg

Franziska Mundt

Verkoopster / Administratief Medewerkster

MoreFloors - Verkoopster 4 Priscilla Vroegindewei-Langeveld.jpg

Priscilla Langeveld

Verkoopster / Administratief Medewerkster

Mogen wij u verder helpen?

Afspraak maken