pinterest-site-verification=182bb005362bd8ff33ebd47b72ec260a

 

Over MoreFloors

 

MoreFloors Vloeren Breda is de specialist op het gebied van alle denkbare vloeren: Houten vloeren - zowel tapis (visgraat) als lamelparket, natuursteen en tegel vloeren, keramische parket, terrashout, gietvloeren, siergrind, troffelvloeren, laminaat vloeren, bamboe vloeren, gevlinderd beton/ woonbeton, tapijt en vinyl- en PVC vloeren. 

 

Verbouwing geeft ons meer ruimte:

 

LAATSTE UPDATE: WEGENS GROTE DRUKTE VERLENGD: ALLEEN OP AFSPRAAK

Gelukkig mogen wij u weer verwelkomen in onze showroom! Maar onder bepaalde voorwaarden:

* alleen op afspraak! (gelieve uw telefoonnummer en adres te melden bij het maken van de afspraak)

* mondkapje verplicht en houdt 1,5 meter afstand van onze medewerkers (die dit natuurlijk ook richting u zullen doen).

* wij zorgen voor desinfectie middel zodat u bij binnenkomst uw handen kunt desinfecteren

* maximaal 2 personen per bezoek, jonge kinderen gelieve thuis te laten

* maximaal bezoek 2 uur - waarbij wij u alle aandacht en tijd geven die u nodig heeft

* bij gezondheidsklachten raden wij u ten strengste aan om binnen te blijven en uw afspraak te verzetten!

 

Afspraak maken

De vloerspecialist

 

Wij geven u  een compleet advies voor uw nieuwe of bestaande vloer. Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring bent u verzekerd van een vloer die aan al uw verwachtingen voldoet. Ook krijgt u uitgebreid advies over het onderhoud en reiniging van de desbetreffende vloeren. Wij zijn actief in geheel Nederland en Vlaanderen. U kunt vertrouwen op onze vaste, deskundige vloerenleggers.
Overigens: als u alleen de levering van een vloer door ons wilt laten verzorgen, dus zonder gebruik te maken van onze vakmensen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.
Als u wel voor installatie door onze mensen kiest dan zullen wij na opdracht, maar vóór levering en start installatie, uw project ter plaatse inspecteren, inmeten en indien noodzakelijk een vochtmeting uitvoeren. Wij zijn de specialist in eiken houten vloeren met meer dan 100 verschillende behandelingen! Zowel gelakte vloeren als hardwax vloeren icm een pigment olie. (decor was)

 

Naast advies op het gebied van vloeren kunnen wij u ook een interieur advies op maat geven - zie tekst hiernaast (Wonen is levensvreugde). Denk aan een lichtplan, het ontwerp van de open haard, slaapkamer, keuken of badkamer.   Maar ook voor adviezen over kleurgebruik, raambekleding, zonwering  en stoelen tafels van Jan Neggers Design bent u bij ons aan het juiste adres.

 

MoreFloors vloeren Breda is al 15 jaar actief op het gebied van vloeren en is een bedrijf met enthousiaste en ter zake kundige medewerkers.

 

 

Wonen is levensvreugde!

De meerwaarde van een professionele binnenhuisarchitect.

 

Een mooi interieur is meer dan alleen een fraaie vloer!

Bij nieuwbouw of verbouwing moet u vele keuzes maken en dan moet de optelsom van al die keuzes ook nog kloppen. Dat is lastig want dit is, in veel gevallen, uw vak niet. Hoe ziet bijvoorbeeld de ideale keuken, inloopkast, of badkamer er uit? Wat is de optimale inrichting voor u? Ziet u het belang van een goed lichtplan?

 

Veel bouwkundige- en binnenhuisarchitecten verwijzen hun relaties naar onze showroom en dat is niet voor niets: wij hebben een zeer brede keuze in en veel verstand van vloeren.

 

Wij merken dat sommige relaties in eerste instantie alleen denken aan de kosten die het inschakelen van een professionele adviseur met zich meebrengt. Bedenk echter het volgende: een goede interieurarchitect verkent met u, binnen een vooraf gesteld budget, de talloze mogelijkheden en brengt orde. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen en kunt u uw aannemer, keukenleverancier of andere partij voorzien van eenduidige instructies. Dat geeft u niet alleen rust, maar zal u ook veel tijd en geld besparen.

 

Als u geen binnenhuisarchitect heeft, maar wel de meerwaarde van een vakman of vrouw erkent, dan kunnen wij u in contact brengen met Jan Neggers Design.

Een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek verschaft u helderheid!

Medewerkers

MoreFloors - verkoper 1 - eigenaar - Joep Schellekens.jpg

Joep Schellekens

Eigenaar / Verkoper

MoreFloors - verkoper 2 - Johan Van Veen.jpg

Johan van Veen

Bedrijfsleider / Verkoper

Leina van de Velde (2).JPG

Leina van de Velde

Commercieel Administratief Medewerkster

MoreFloors verkoopster administatief medewerker Karin Hermans foto1 (Medium).jpg

Karin Hermans

Hoofd boekhouding / Houten vloeren specialist

Mogen wij u verder helpen?

Afspraak maken