;

13/10/2018

Een keur aan wysiwyg vloeren

 

Een (groot) aantal fabrikanten van houten vloeren heeft eigenlijk voor u al een keuze gemaakt. Een keuze in gradatie, in breedte van de plank of visgraat, maar vooral in kleurstelling - oftewel de uitstraling van uw toekomstige vloer.

 

Neem nu een van de meest populairste vloer uit onze West-Brabant serie, de Wolfslaar - zie foto hieronder links. Een schitterende vloer op zich, in een - tegenwoordig - klein formaat visgraat, slechts 12 cm breed en 60 cm lang, met een zeer warme uitstraling. Als u ons vraagt om deze vloer als plankenvloer te leveren moeten we "helaas pindakaas" zeggen, dit is een zgn wysiwyg vloer (what you see is what you get). Deze Wolfslaar is echt alleen maar in die gradatie, die breedte en lengte en in die kleur te leveren. Mooi als het precies bij uw wensen past, lastig als dit niet zo is.

 

Dan bij onze Bauwerk vloeren heeft u wat meer keus, hier heeft de fabrikant per serie een aantal kleuren en bewerkingen voor u. Veel van de verschillende Bauwerk vloeren zijn in de populaire kleuren Farina en Crema te leveren, zowel als plank als visgraat variaties, zie hieronder de foto rechts. Ook een prachtige vloer!

mooie multi-visgraat, klein formaat, de Wolfslaar binnen de West-Brabant serie bij MoreFloors
Bauwerk multiplank vloer in Farina uitvoering, verkrijgbaar bij MoreFloors

Maar wat als u "maatwerk" wilt?

 

Dan ook kunt u bij MoreFloors terecht! In samenhang met een van onze leveranciers kunnen wij u nu een groot assortiment aanbieden, waarbij u in een paar stappen precies bepaald hoe uw houten vloer er uiteindelijk uit gaat zien:

 

Stap 1: u kiest de breedte van de plank of visgraat

Stap 2: u kiest de gradatie (van 1ste keus tot rustiek, of een mix van gradaties)

Stap 3: naast de standaard bewerking (geschuurd, naturel of wit geolied) kunt u overige bewerkingen kiezen, zoals gerookt, geborsteld, verouderd of geschaafd

Stap 4: u kiest, uit een veertigtal voorbeelden, de kleur olie waarin u uw vloer daadwerkelijk wilt hebben - als naturel of wit niet uw voorkeur heeft.


Stap 5 is voor ons en onze leverancier, al uw keuzes bij elkaar brengen tot een - op maat gemaakte - multiplank of multi-visgraat vloer, speciaal en uniek voor u!

 

Maatwerk multiplank vloer in lichte uitvoering

 

Maatwerk multiplank vloer in donkere uitvoering

Omdat uw vloer uniek is hebben we natuurlijk geen monsterbord van alle keuzes beschikbaar, maar door een uitgekiend systeem zullen wij u zo goed mogelijk kunnen laten zien hoe uw vloer er uit komt te zien - en daarmee bedoelen we niet digitaal, maar levensecht!

 

De levertijd van uw unieke vloer is iets langer dan een zgn wysiwyg vloer, die negen van de tien keer op voorraad bij een van onze leveranciers ligt. Denkt u aan 3 - 5 weken levertijd, uw vloer wordt echt als een unieke vloer voor u op maat gemaakt! En dat kost nu eenmaal wat meer tijd dan een aantal pakken uit een voorraadstelling halen.

 

Voelt u zich aangesproken tot een maatwerk houten vloer, maak dan nu een vrijblijvende afspraak bij MoreFloors Breda, dan gaan we samen aan de slag!