;
Morefloors-Novilon-Kalk 2428 Vreeland-2.jpg

Novilon

DESIGN OM OP TE LEVEN
Een mooie vloer is de basis voor elke ruimte. Naast warm en uitnodigend moet deze ook makkelijk in onderhoud en comfortabel qua geluid zijn. Een vloer waarop iedereen welkom is. De vloeren binnen de Novilon collectie zijn van prachtige kwaliteit en niet van hun natuurlijke varianten te onderscheiden. Het enige verschil: de eenvoud in onderhoud.

 

Onze collectie
  • project
  • project
  • project
  • project

Voelt goed, oogt goed, klinkt goed

Een mooie warme houtvloer voor in de woonkamer of betonlook vloer voor een kantoorloft: Novilon kan kamerbreed toegepast worden. Bijna elke vloer is verkrijgbaar op 2, 3 of 4 meter breed. Bovendien is elke vloer ftalaatvrij. Kies je vloer uit de ruime variatie aan dessins, van stoer terrazzo tot hout in hippe visgraat. Welke keuze je ook maakt, met Novilon kies je altijd voor een mooie en sterke basis.

Voelt goed
Novilon is comfortabel en gemakkelijk in onderhoud. Lichtverend en geschikt voor vloerverwarming, dus extra prettig aan de voeten.

Klinkt goed
Voor jou, omdat de geluiddempende werking het contact- en omgevingsgeluid aanzienlijk vermindert. Een rustige vloer dus. Ook voor je onderburen.

Oogt goed
Dessins die direct mooi zijn en ook mooi blijven. Een enorme keuze in kleuren. Zo is jouw vloer niet alleen uniek, maar oogt ook uniek.

Over ons