;

MoreFloors: alle soorten vloeren

 

Als het gaat om het inrichten van uw huis, is de keuze van de juiste vloer van cruciaal belang. Uw vloer is de basis voor de rest van uw interieur en kan de uitstraling en sfeer van uw huis bepalen.

Bij MoreFloors begrijpen we hoe belangrijk uw vloerkeuze is, en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment van alle soorten vloeren.

 

Houten vloeren

Houten vloeren zijn tijdloos en elegant. Ze voegen warmte en karakter toe aan elk interieur en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan uw stijl. Bij MoreFloors bieden we een breed scala aan houten vloeren, waaronder eiken multiplanken, tapis visgraat authentiek gelegd  met band en bies of Versaille patronen. Of u nu op zoek bent naar een rustieke uitstraling of geheel foutvrij, een moderne, strakke look, we hebben de perfecte houten vloer voor u.

 

Laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn een duurzame en betaalbare keuze voor elk huis. Onze laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waaronder hout, steen en tegel. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze perfect zijn voor drukke huishoudens. Bovendien zijn ze geschikt voor vloerverwarming, wat betekent dat u nooit koude voeten zult hebben.

 

PVC-vloeren

PVC-vloeren zijn waterbestendig, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur. Bij MeerFloors bieden we een breed scala aan PVC-vloeren, waaronder klik-PVC en plak-PVC. Onze vloeren zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

 

Tapijten

Tapijten zijn comfortabel, zacht en warm. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en patronen, waardoor ze geschikt zijn voor elke ruimte in uw huis. Bij MoreFloors bieden we een breed scala aan tapijten, waaronder Van Besouw wollen tapijten, synthetische tapijten en natuurlijke vezeltapijten. Onze tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende texturen en dichtheden, waardoor ze geschikt zijn voor elk budget.

 

Natuursteen vloeren

Natuursteen vloeren zijn duurzaam en elegant. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur. Bij MoreFloors bieden we een breed scala aan natuursteen vloeren, waaronder marmer, graniet, kalksteen en travertin. Onze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder gepolijst, gezoet en gevlamd.

 

Conclusie

Bij MoreFloors Breda begrijpen we hoe belangrijk uw vloerkeuze is, en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment van alle soorten vloeren. 

19/04/2023