;
MoreFloors Onderhoudsproducten Floorify-De-watervastheid-van-Floorify-257x260.png

Onderhoudsproducten voor al uw vloeren

Onderhoud = behoud!

Laat uw nieuwe of gerenoveerde vloer stralen, op de meest gebruikersvriendelijke manier mogelijk! 

MoreFloors Breda heeft een groot assortiment van Saicos Eco-vriendelijke onderhoudsproducten (voor hout) en HMK producten (voor keramiek) in huis en hieronder in de secure webshop. Topkwaliteit zoals u van ons gewend bent nu simpel online te bestellen en in onze showroom op te halen of te laten bezorgen (*). Betaal uw bestelling in onze showroom per pin, of gebruik - vooral als u het laat bezorgen - uw iDeal gemak van uw eigen bank.

Onze collectie

Als u niet meer weet wat voor onderhoudsproduct geschikt is voor uw houten vloer, ons eigen Merk is een universeel product en staat hoog aangeschreven bij de vakmensen. Hetzelfde geldt voor de HMK Moeller Stone Care producten, universeel voor alle soorten tegels,
Tevens vindt u hier nu ook onderhoudsproducten voor uw PVC of Marmoleum vloer.
Alle producten zijn gerangschikt per vloertype (Hout, Keramisch, PVC, Marmoleum en Overige - zoals woonbeton laminaat) en elk product per categorie hieronder geeft u uitgebreide informatie, zoals voor welk type het geschikt is - gelakt en/of ge-olied, natuursteen of keramisch - en wanneer/waarvoor het product het best te gebruiken is (schoonmaak, voeding, bescherming etc). Deze informatie wordt zichtbaar als u op een van de foto's hieronder klikt.

Klik op de link voor een bezoek aan onze webshop More4Floors