;

03/10/2018

Naast grote 80 x 80 tegels, grotere 120 x 120 tegels, presenteert MoreFloors nu grootst: keramische tegels van 1 meter bij 2,5 meter. Eigenlijk is de naam keramische plaat beter van toepassing dan het een wand- of vloertegel te noemen!

 

Stelt u het zich eens voor, de wand in uw badkamer - of in een keuken - zonder horizontale voegen! Ideaal voor sommigen met het zogenaamde "voeg-vrees" en dat terwijl de voegen van de meeste moderne gerectificeerde tegels toch al miniem zijn, hooguit 2 -3 mm, amper te zien. Deze keramische platen zijn uiteraard ook gerectificeerd, dus verticale groeven zijn echt miniem!

Keramische tegel van 1 meter bij 2 meter 50 - beter keramische plaat genoemd, nu bij MoreFloors
Ideaal voor hen met voeg-vrees, grote keramische platen voor de badkamer, nu te zien bij MoreFloors

Deze grote platen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en prints, van marmer lookalikes, beton "platen" tot, zoals u boven kunt zien, een fusion van kleuren waar je echt werkelijk alles in kunt zien (hele werelddelen hebben we al geconstateerd) - dus nooit meer een vervelend moment tijdens het badderen.

 

Natuurlijk zijn de platen ook uitermate geschikt als achterwand bij keuken en als vloertegel. Het legwerk gebeurd met een speciaal leveling systeem zodat alles kaarsrecht ligt en er geen struikelpunten ontstaan.

 

Bij MoreFloors in Breda kunt u een aantal van deze grote keramische platen van Inalco komen bewonderen.
En met een beetje fantasie vertaalt u ze zo naar uw eigen huis!