;

25/05/2018

Hoe u in simpele stappen uw houten vloer mooi, gezond en stralend houdt

 

Een houten vloer in huis is nog steeds een van de meest gekozen natuurlijke vloerbedekkingen in Nederland, misschien heeft u er ook wel een in uw woonkamer liggen. De uitstraling van vooral een eiken vloer met z’n noesten en “spiegels” is niet te versmaden en tegenwoordig is er een absoluut eindeloze keuze is kleuren, zowel natuurlijk gerookt – donker – als verschillende kleur-oliën – van licht tot aarde donker, of een combinatie van de twee wat altijd weer een unieke vloer teweegbrengt. Dan hebben we het nog niet eens over de keuzes in legpatronen, van simpelweg planken tot de meest uitgebreide patroonvloeren zoals visgraat en de zgn Versailles types

MoreFloors ook voor eiken houten visgraat vloeren

Oftewel: het moet al gek lopen wilt er geen enkele houten vloer naar u gading zijn! Kom gerust eens langs in onze showroom op de Neerloopweg 11 te Breda.

 

Een veel gestelde vraag tegenwoordig is – nu alles gemoderniseerd is en alles zo makkelijk mogelijk moet – hoeveel tijd het onderhoud van een houten vloer kost. De meesten hebben een beeld van een ouder of grootouder voor zich die minimaal een keer per jaar de hele beneden verdieping leeg ruimde om de houten vloer in de was of de onderhoudsolie te zetten. Wat een gedoe, en voor velen tegenwoordig een schrikbeeld.

 

Maar met de moderne onderhoudsproducten is deze tijdrovende bezigheid echt verleden tijd! Niets simpeler dan 2 keer per jaar wat polish over de vloer sprenkelen, dan met een soortement van “swiffer” en droge doek de voedende polish uitwrijven over de vaste loopvlakken. Niets geen geschuif met meubels meer, niet meer wachten op een zonnige dag zodat alle meubels veilig in de tuin gezet kunnen worden en de hele vloer onderhouden kan worden. Want zeg nu zelf, hoe vaak loopt u over de vloer onder de bank, onder de salon of eettafel of onder de boekenkast? Nooit toch? Het zijn de vaste loopvlakken die op den duur een wat valere indruk kunnen geven, maar niet zolang u bij tijd en wijle deze vlakken behandeld met een modern – speciaal voor houten vloeren gemaakt – onderhoudsproduct.

 

Zelfs als u niet meer weet wat voor product er voor uw specifieke houten vloer Saicos_EcolIne-Wax-Care.pnggebruikt moet worden hoeft u niet langer na te denken en uw hersenen te pijnigen! Met de universele, voor iedere houten (en zelfs laminaat en pvc) vloer geschikte, onderhoudsproducten van Saicos kan iedere houten vloeren eigenaar uit de voeten, en op de meest simpele manier ook. Niet alleen in gebruik, maar u kunt deze Saicos producten nu ook bij ons online bestellen via www.more4floors.nl (of klik op de foto rechts) waar u de keuze krijgt om uw order thuis te laten bezorgen of zelf te komen op halen in onze showroom. Hoe simpel is dat!

 

Onder elke foto in de webshop vindt u uitgebreide informatie over het betreffendeSaicos Onderhoudsproducten - MoreFloors - Winkelmandje.png Saicos product, waar het voor geschikt is, wanneer en waarom u het kunt/moet gebruiken. Neem nu eens een kijkje en zie voor u zelf hoe makkelijk het onderhoud van een houten vloer tegenwoordig is. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom waar wij u ter plekke en persoonlijk kunnen adviseren over het onderhoud van uw houten vloer, daar is niets in veranderd. Maar wellicht woont u wat verder weg en is het nu ook voor u meer dan makkelijk om de onderhoudsproducten voor uw vloer online te bestellen.

 

Wij zien uw order graag tegemoet. Mocht u vragen hebben over de producten of over het onderhoud, email ons dan gerust – wij zullen u zo snel en compleet mogelijk van een antwoord voorzien!