;

04/06/2018

Het resultaat van de prijsvraag is binnen!

 

Vorige week hield MoreFloors, na aanleiding van de nieuwe blog-vormgeving, een prijsvraag over welke vloer van de 3 getoonde foto's de echte houten vloer was.

 

De printtechnieken van tegenwoordig zorgden voor een tamelijk verdeelde uitslag, iets over de 40% van de inzendingen had het juiste antwoord (foto 3) - zie onderstaande grafiek

Resultaat van MoreFloors'prijsvraag over de echte houten vloer

Uit de juiste inzendingen hebben we reeds een winnaar getrokken en deze bericht gezonden dat de gekozen onderhoudsset klaar staan in onze showroom op de Neerloopweg 11 in Breda om opgehaald te worden.

 

Had u ook ingezonden, maar niet de juiste foto gekozen? Hieronder volgen de foto's nog een keer, nu met de volle beschrijving erbij.

 

Foto 1 = pvc click vloer Eiken Grey-Wash

 

PVC click vloer Eiken Grey-Wash van MoreFloors Breda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uit onze uitgebreide pvc click vloeren (zwevend gelegd). Deze specifieke vloer heeft een Eiken Grey-Wash uitstraling, meet 6 x 235 x 1517,7mm met z'n eigen kurk ondervloer reeds aangehecht voor een nog betere geluids-isolatie. 

Natuurlijk is deze vloer in tal van houtlook (en ook een groot aantal tegellook) designs te bekijken/bewonderen in onze showroom.

Foto 2 = Keramisch Parket - Eiken Bruin

 

Keramisch parket, een houtlook met het onderhoudsgemak van keramische tegels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegenwoordig zeer populair op vloerverwarming - vooral  bij mensen die van hout houden maar voor het onderhoudsgemak van keramische tegels gaan: het Keramisch Parket. In bovenstaande foto ziet u een Eiken Bruin versie, ca 11 x 165 x 1000mm, gelegd met een levelingsysteem.

 

Foto 3 - Eiken Multiplank White-wash

 

Eiken multiplank met 4mm massief eiken toplaag, verkrijgbaar bij MoreFloors in Breda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De echte houten vloer!

Een populaire multiplank met een toplaag van massief eiken van 4mm op 9mm multiplex voor extra stabiliteit.

Licht gerookt met een white-wash olie finish, ca 13/4 x 180 x 1700 - 2800mm planken met een micro v-groef. Door het gerookte oppervlakte van de eik in combinatie met de white-wash krijgt deze vloer een zeer aparte uitstraling.

 

Voor elk wat wils!

Zoals bovenstaande fotos laten zien is er echt voor elk wat wils op vloergebied al dan niet in combinatie met vloerverwarming/koeling.

Kom eens langs in MoreFloors ruime showroom in Breda en laat u verrassen door de uitgebreide keuze in houten vloeren, keramisch parket en pvc vloeren. Van alle drie de types hebben we recentelijk nieuwe of vernieuwde displays binnen!