;

13/11/2018

De meeste nieuwbouw woningen worden tegenwoordig standaard met vloerverwarming opgeleverd, wat meer ruimte voor de inrichting geeft (geen radiatoren) en negen van de tien keer minder stookkosten voor een aangename en constante verwarming.

 

Deze vloerverwarming ziet aardig diep - zo'n 5 - 8 cm onder de oppervlakte - weggewerkt, waarbij de cement deklaag precies op de normale hoogte is afgewerkt. Klaar om een topvloer van uw keuze te ontvangen, zoals keramische tegels of keramisch parket, pvc of marmoleum maar ook multiplank houten vloer of multi-visgraat in tal van afwerkingen.

 

Maar wat als er al een cement dekvloer in uw woning ligt en er zijn plannen om vloerverwarming toe te voegen? Moet er dan een dikke cement dekvloer overheen of - schrik! - de bestaande cement dekvloer uitgebroken worden?

infrezen van vloerverwarming, stofvrij
Bauwerk, speciaal voor vloerverwarming, verkrijgbaar bij MoreFloors

Niets van dit alles, als u voor onze vloerverwarmings partners kiest. Zij komen met hun gepatenteerd systeem - en stofvrij - gewoon sleuven in de bestaande vloer frezen, waar de slangen voor de vloerverwarming ingelegd worden.

Deze slangen komen net iets onder het oppervlakte van de bestaande deklvoer te liggen en kunnen met tegellijm of hout lijm of elk ander materiaal om uw gekozen nieuwe vloerbedekking simpelweg dicht gesmeed worden.

 

En als er toevallig al keramische tegels op uw bestaande vloer liggen hoeven deze in zeer veel gevallen niet eens verwijderd te worden, onze partners frezen daar gewoon door heen!

 

Heel simpel, en zoals gezegd stofvrij en zeer budget vriendelijk. In ieder geval vriendelijker dan een geknoopte vloerverwarming met een dikke nieuwe cement deklvoer er over heen te moeten leggen!

 

Deze methode noemen wij een ingefreesde vloerverwarming, enorm geschikt voor bestaande woningen die verrijkt willen worden met een high tech verwarming systeem. Wilt u meer weten, vraag het ons gerust, wij kijken samen met u naar de mogelijkheden voor uw woning!