;

Laminaat vloeren

 

MoreFloors vloeren Breda levert ook laminaat! Wij hebben diversen collecties & kleuren decors in ons assortiment. Een laminaatvloer is te verkrijgen in vele verschillende hout, kurk- en zelfs in linoleumdessins. Het is ook mogelijk om laminaatvloeren in marmer, travertin, granietachtige structuren en met rvs-strips te verkrijgen.

 

Waterwerend laminaat heeft de toekomst

Een normale laminaatvloer is niet aan te raden voor vochtige ruimtes zoals badkamers. De toplaag van de laminaatvloer is waterbestendig maar de onderkant kan na verloop van tijd gaan zwellen als het in aanraking komt met water. Tegenwoordig bestaan er wel waterwerende laminaat vloeren met harde Hdf kern. MoreFloors Breda heeft hiervoor de oplossing: een speciale Vinyl vloer met click verbinding, deze is gegarandeerd waterdicht en op een ondervloer te leggen.
Dit is het nieuwste op het gebied van Vinyl vloeren.

 

Nu ook "laminaat" in HD-kwaliteit

Hightech voor de ogen

 

Avatara is een unieke vloer, die dankzij de modernste productietechnologie zijn onvergelijkbare natuurlijke uitstraling krijgt.

 

Anders dan bij andere soorten vloeren ontstaat het decorbeeld van de MultiSense-vloer® door een digitale print rechtstreeks op de HDF dragerplaat, die vooraf in meerdere stappen door micro-nivellering, primer en gietgrond daartoe wordt voorbereid. Printen in High-Definition-kwaliteit maakt een aanzienlijk nauwkeuriger print mogelijk in zeven verschillende puntgrootten en meer dan een miljoen kleuren.

Het resultaat: een beduidend werkelijkheidsgetrouwere weergave van het origineel in vergelijking met laminaat- of vinylvloeren, waarbij een apart papier wordt bedrukt dat er vervolgens op wordt geperst. Zo krijgt de MultiSense-vloer® zijn natuurlijke, authentiek uitziende oppervlak, dat nauwelijks nog te onderscheiden is van de realiteit. 

 

De oppervlakafwerking, bestaande uit een speciale polymere coating, vormt de perfecte finishing touch. Door zijn volledig transparante textuur komt het natuurgetrouwe decor perfect tot zijn recht zonder daarbij aan kleurenglans te verliezen.

 

Authentieke structuur

Zichtbare en voelbare dieptewerking

 

Avatara is in elk opzicht een echte MultiSense-vloer®: De oppervlakstructuren zorgen voor voelbare sensualiteit en een authentieke uitstraling.

 

De perfecte afwerking van het oppervlak krijgt de MultiSense-vloer® door zijn speciale polymere coating. Anders dan bij laminaat biedt dit een zacht en haptisch aangenaam oppervlak. Het samenspel van voelbare structuur en een matte polymere afwerking zorgt voor een zacht ogende en natuurlijke optiek – ongeacht in welke uitvoeringsvorm. Zo krijgt elke plank zijn unieke, sensuele uitstraling.

 

Behaaglijk loopgevoel

Warm aan de voeten, zacht en beduidend rustiger

 

Warm, zacht en aangenaam in geluid: Met een doorlopende polymere coating als oppervlakafwerking biedt de MultiSense- vloer® een merkbaar warmer gevoel en een aangename akoestiek.

 

De lichte elasticiteit van de vloer en de demping van de loopgeluiden zorgen voor een comfortabel loopgevoel. Dit overtuigt in het dagelijks leven en staat garant voor een constant hoge kwaliteit van uw vloer.

 

 

 

 

Gezond voor het lichaam

Ons huis moet een plek zijn waar we ons onbezorgd prettig voelen en dat ons de levenskwaliteit biedt die we wensen. Daarom is het vanzelfsprekend, dat alle Avatara MultiSense-vloeren® de strenge keuring van het gerenommeerde eco-instituut ondergaan. Gecertificeerde woongezondheid.

 

Het resultaat mag gezien worden, want wij liggen met onze producten ver beneden de norm voor toelaatbare belastingsgrenzen.

Vloeren zijn voortdurend blootgesteld aan zware belastingen. Een zorgvuldige verwerking en hoogwaardige materialen vormen de basis voor een altijd zorgeloos en intensief gebruik.

 

Permanent hoge weerstand

Belastbare oppervlakafwerking

 

Zijn buitengewone belastbaarheid dankt Avatara aan zijn robuuste en tegelijk enigszins elastische polymere coating. Door de speciale oppervlakafwerking is de vloer zonder problemen tegen de zware belastingen van alle dag bestand. Alle Avatara-vloeren hebben een tegen zwelling beschermde HDF- dragerplaat met een geoptimaliseerde bescherming tegen vocht.

Laminaat Grandeur Balterio.jpg

Haast niet van echt te onderscheiden

 

Verbeterde fototechnieken en productie technieken hebben ertoe geleid dat laminaat haast niet meer van echt te onderscheiden is.

Knoesten, nerven en spijkergaten: het is er allemaal net echt.  Lange lengtens tot 240 cm zonder herhaling op de plank.

Naast bijvoorbeeld een vellingkant is de vloer meestal ook voorzien van een zichtbare en voelbare houtstructuur.

Wij kunnen alle merken leveren; zoals Kronotex, Krono Original, Treefloor, Ambiant, Quickstep, Berryfloor, Berry Alloc, Lamett etc.

 

 

 

 

 

Afspraak maken

Bespaar veel geld

U kunt veel geld besparen door een parket of laminaatvloer zelf te leggen. Kliklaminaat is momenteel erg populair. Door een speciale verbinding die men heeft ontwikkeld klikken de planken als het ware in elkaar en is lijm niet meer nodig. Kliklaminaat is eenvoudig zelf te leggen, direct belastbaar, bij bepaalde merken verhuisbaar en een beschadigd deel kan in sommige gevallen zeer gemakkelijk vervangen worden. Voordat u parket of laminaat gaat leggen, is het goed om over de legrichting na te denken. Meestal wordt parket gelegd in de richting van de lichtinval. Verder is het goed om te bedenken dat parket de kamer een langer aanzien geeft als het in de lengterichting wordt gelegd, terwijl u als het ware een bredere kamer krijgt als u de banen in de breedte legt. Verder is het van groot belang dat u zorgt voor een vlakke goede ondervloer alvorens de vloer te leggen. 

 

Watervast en extreem stabiel laminaat

De kern van dit waterresistant laminaat heeft een hoge densiteit slijtklasse 33 en laat toe om tot 400m² (20x20m) te plaatsen zonder overgangsprofiel.  Het oppervlak is verzegeld door 2 watervaste lagen die er in combinatie met het strakke kliksysteem voor zorgen dat deze vloer geschikt is voor vochtige ruimtes. Colosseum is zeer kras-, impact en vlekbestendig.

 

Vintage laminaat met extra lange planken

De Boardwalk laminaat collectie heeft 12 unieke planken, waarbij er geen enkele herhaling is binnen een plank. Er is geen traditionele V-groef, maar het decor loopt volledig door tot aan de rand. Dit zorgt voor een uitermate realistische vintage houtlook. Deze extra lange planken zijn uit­gerust met een zeer performant kliksysteem.

 

XXL laminaat met prachtige houtstructuur

Venice Oak is een zeer realistische imitatie van een geolied eiken parket. De zeer lage glansgraad en extra lange planken (2,26m!) doen vergeten dat dit een laminaatvloer is. De kleuren zijn zacht en de houtstructuur is synchroon met de onderliggende tekening.

 

  • project
  • project
  • project

Vloeren studio

 

U wilt graag zien hoe uw droomvloer er in een echt vertrek uitziet?

Kom dan op bezoek in onze vloerstudio. Klik op de afbeelding hiernaast =>

Veel plezier bij het visualiseren!

 

Met vriendelijke groet,

Het MoreFloors Team

 

Onderhoud

Zoals u wellicht weet: Onderhoud = behoud. Morefloors heeft een speciale webshop ingericht voor al uw onderhoudsproducten. Bestel simpel wat u - en uw vloer - nodig heeft en laat het bezorgen (of kom het in onze showroom ophalen).

Laminaat vloer Avatara Multisense room planner ontwerpstudio laminaat en houten vloeren MoreFloors vloeren breda.jpg

Is uw interesse gewekt?

 

U kunt bij ons in de showroom terecht of direct een afspraak maken

 

 

Afspraak maken