PVC vloeren

 

MoreFloors vloeren Breda heeft ook een ruim assortiment in PVC en Vinyl vloeren. Een vinyl vloer of PVC vloer is een modieuze vloerbedekking voor een redelijke prijs. Een vinyl vloer is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking met heel veel mogelijkheden. Denk hierbij aan de vele verschillende kleuren en designs die er te krijgen zijn. Ook mogelijkheden met betrekking tot het aanbrengen van ontwerpen en figuren die naadloos in elkaar overlopen zijn er genoeg. 

 

PVC en WPC Vloeren

voor een lange levensduur

 

PVC en WPC vloeren in kliksysteem kunnen makkelijk geplaatst worden, zijn eenvoudig in onderhoud en te plaatsen in vochtige ruimtes. 

De WPC is een relatief nieuwe soort vloer en combineert de voordelen van laminaat vloeren en pvc vloeren in één. Een zeer slijtvaste vloer door de pvc toplaag, stabiliteit door de speciale opbouw. Zeer lage uitzettings coëfficiënt, warm, geluidsdempend, nagenoeg vocht ongevoelig en heeft een uniclick verbinding. De Elegance serie is zonder kurk alsook met kurk (Avantgarde) leverbaar.

 

Vinyl & PVC vloeren

 

Een vinyl of PVC vloer is zeer gemakkelijk in onderhoud, wekelijks stofzuigen en periodiek met een voor vinyl vloeren bestemd schoonmaakmiddel dweilen. Het beste is een vinyl vloer door een erkende woninginrichter te laten leggen zodat u jaren kunt genieten van uw trendy vloer. Tegenwoordig is er genoeg materiaal en informatie over het zelf leggen van een vinyl vloer, dit is wel te doen indien u dient wel goed met een tapijtsnijder om kunt gaan. Toch raden wij U aan de vinyl vloer te laten leggen door een vakbekwaam opgeleide en ervaren tapijt en vinyl legger en zo veel ergernis en eventuele problemen te voorkomen.

 

VIND JE DROOMVLOER

Floorify rigide vinyl vloeren zijn er als plankenvloer en als tegels en zijn zonder onderscheid geschikt voor gebruik in badkamer, slaapkamer, eetkamer, keukenvloer, kinderkamer...

Natuurlijke schoonheid: Warme kleuren,  authentieke groeven en een bijzonder realistisch reliëf geven je Floorify vloer die natuurlijke look & feel die zo aantrekkelijk is.

Als een vis in het water: watervast voor ultiem gebruiksgemak

Zo comfortabel dat je er stil van wordt

Gemakkelijk te onderhouden, gemakkelijk om van te houden

De sterkste van de klas: uitermate stoot-, vlek- en krasbestendig

Klik & klaar: gewoon leggen, klikken en klaar!

Millimeters vol mogelijkheden: minimale dikte is ideaal voor renovaties & vloerverwarming

 

Naast de vele kleuren en dessins waarin de vinyl vloer te krijgen is, zijn er ook verschillende diktes. Het vinyl is te verkrijgen in een dikte van ca. 1 t/m 3.5 mm, ook is het vinyl te verkrijgen in verschillende breedtes; 2.00 m, 3.00 m en 4.00 m breed. Let wel hoe de vinyl vloer gebruikt gaat worden; zwaar belaste vloeren vragen om een sterke en dikke kwaliteit en minder zwaar belaste vloeren kunnen voldoen met een iets mindere kwaliteit. Wij voeren de volgende merken; Mflor, Gerflor en het exclusieve merk Leoxx bijvoorbeeld 2Tec2 PVC tegels, nu ook bij ons in de showroom te bewonderen (alleen via architecten te verkrijgen) etc. 

 

vloerverwarming geschikt: ja oppervlakte: geborsteld kwaliteit: AC5/33 garantie: 15

  • project
Floorify PVC vloer MoreFloors vloeren Breda.jpg

Eenvoudig in onderhoud

 

Een tip voor het schoonmaken van een PVC Rubber of vinyl vloer is; maak droog schoon wat droog schoongemaakt kan worden.

Stofwissen is een makkelijk methode om de vloer schoon te maken van stof en losliggend vuil. Bij nat reinigen veranderen stof en losliggende vuildeeltjes, door contact met water, in vast vuil. Vinyl en PVC heeft onder andere bacteriostatische eigenschappen. Micro-organismen, zoals bijvoorbeeld de Staphilococcus Aureus, houden op zich te vermenigvuldigen op een vloer. Desinfectie van ziekenhuisvloeren is niet meer iedere keer nodig. Voorwaarde is wel dat de vloer alleen droog wordt gereinigd.

 

 

 

Afspraak maken

Exclusieve dealer

 

MoreFloors is nu ook exclusieve dealer van het merk Floorify Rigide Vinyl PVC vloeren, deze zijn met een clicksysteem simpel zelf te installeren zonder gebruik te maken van een pvclijm. Deze Vinyl vloeren zijn door een speciale verbinding waterdicht en dus zonder te egaliseren makkelijk, op een rubberen ondervloer, zelf te leggen. Ook hebben wij oa. de merken Forbo, Mflor, Leoxx, Moduleo en Beautifloor in het assortiment.

Is uw interesse gewekt?

 

U kunt bij ons in de showroom terecht of direct een afspraak maken

 

 

Afspraak maken