;

PVC vloeren

 

MoreFloors vloeren Breda heeft ook een ruim assortiment in PVC en Vinyl vloeren. Een vinyl vloer of PVC vloer is een modieuze vloerbedekking voor een redelijke prijs. Een vinyl vloer is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking met heel veel mogelijkheden. Denk hierbij aan de vele verschillende kleuren en designs die er te krijgen zijn. Ook mogelijkheden met betrekking tot het aanbrengen van ontwerpen en figuren die naadloos in elkaar overlopen zijn er genoeg. 

 

PVC en Vinyl Vloeren

voor een lange levensduur

 

PVC en Vinyl vloeren in kliksysteem kunnen makkelijk geplaatst worden, zijn eenvoudig in onderhoud en te plaatsen in vochtige ruimtes. 

De laminaat met pvc toplaag vloer is een relatief nieuwe soort vloer en combineert de voordelen van laminaat vloeren en pvc vloeren in één. Een zeer slijtvaste vloer door de pvc toplaag, stabiliteit door de speciale opbouw. Zeer lage uitzettings coëfficiënt, warm, geluidsdempend, nagenoeg vocht ongevoelig en heeft een uniclick verbinding.

 

Een vinyl of PVC vloer is zeer gemakkelijk in onderhoud, wekelijks stofzuigen en periodiek met een voor vinyl vloeren bestemd schoonmaakmiddel dweilen. Het beste is een vinyl vloer door een erkende woninginrichter te laten leggen zodat u jaren kunt genieten van uw trendy vloer. 

 

VIND JE DROOMVLOER

Floorify rigide vinyl vloeren zijn er als plankenvloer en als tegels en zijn zonder onderscheid geschikt voor gebruik in badkamer, slaapkamer, eetkamer, keukenvloer, kinderkamer...

Natuurlijke schoonheid: Warme kleuren,  authentieke groeven en een bijzonder realistisch reliëf geven je Floorify vloer die natuurlijke look & feel die zo aantrekkelijk is.

Als een vis in het water: watervast voor ultiem gebruiksgemak

Zo comfortabel dat je er stil van wordt

Gemakkelijk te onderhouden, gemakkelijk om van te houden

De sterkste van de klas: uitermate stoot-, vlek- en krasbestendig

Klik & klaar: gewoon leggen, klikken en klaar!

Millimeters vol mogelijkheden: minimale dikte is ideaal voor renovaties & vloerverwarming

 

Naast de vele kleuren en dessins waarin de vinyl vloer te krijgen is, zijn er ook verschillende diktes. Het vinyl is te verkrijgen in een dikte van ca. 1 t/m 3.5 mm, ook is het vinyl te verkrijgen in verschillende breedtes; 2.00 m, 3.00 m en 4.00 m breed. Let wel hoe de vinyl vloer gebruikt gaat worden; zwaar belaste vloeren vragen om een sterke en dikke kwaliteit en minder zwaar belaste vloeren kunnen voldoen met een iets mindere kwaliteit. Wij voeren de volgende merken; Mflor, Gerflor en het exclusieve merk Leoxx bijvoorbeeld 2Tec2 PVC tegels, nu ook bij ons in de showroom te bewonderen. (normaal gesproken alleen via architecten te verkrijgen)

 

vloerverwarming geschikt: ja oppervlakte: geborsteld kwaliteit: AC5/33 garantie: 15

  • project
Floorify PVC vloer MoreFloors vloeren Breda.jpg

Eenvoudig in onderhoud

 

Een tip voor het schoonmaken van een PVC Rubber of vinyl vloer is; maak droog schoon wat droog schoongemaakt kan worden.

Stofwissen is een makkelijk methode om de vloer schoon te maken van stof en losliggend vuil. Bij nat reinigen veranderen stof en losliggende vuildeeltjes, door contact met water, in vast vuil. Vinyl en PVC heeft onder andere bacteriostatische eigenschappen. Micro-organismen, zoals bijvoorbeeld de Staphilococcus Aureus, houden op zich te vermenigvuldigen op een vloer. Desinfectie van ziekenhuisvloeren is niet meer iedere keer nodig. Voorwaarde is wel dat de vloer alleen droog wordt gereinigd.

 

 

 

Afspraak maken

Wij hebben de onderstaande Topmerken

Therdex, Forbo, Belakos, Douwes Dekker, Ter Hurene en Sense PVC in ons assortiment.

 

Onderhoud

Zoals u wellicht weet: Onderhoud = behoud. Morefloors heeft een speciale webshop ingericht voor al uw onderhoudsproducten. Bestel simpel wat u - en uw vloer - nodig heeft en laat het bezorgen (of kom het in onze showroom ophalen).

MoreFloors is nu ook officiele dealer van Therdex

 

In onze showroom vindt je de hele Therdex collectie PVC vloeren.
 

Het uitgangspunt van de Therdex PVC dryback vloeren is altijd de meest natuurgetrouwe benadering van het gebruikte materiaal. Met andere woorden: De afstemming van kleur, materiaal en afwerking (embossing) moet perfect op elkaar zijn afgestemd.

 

EMBOSSING

Voor een perfecte natuurlijke uitstraling is meer nodig dan alleen een mooie printfilm. 

Meestal maken we gebruik van de EIR (registered embossed) techniek. Elke noest, scheur of andere onregelmatigheid in het hout wordt precies op de juiste plaats ingeperst. Zo zorgen we ervoor dat de structuur voelbaar en zichtbaar aanwezig is. Zó natuurlijk!

 

ALTIJD HET JUISTE PLANKFORMAAT

Bij het ontwikkeling van een nieuw product zorgen we altijd dat we het doel van het product helder hebben. 

De ontwikkeling van bijvoorbeeld een Hongaarse Punt vraagt om heel andere disciplines dan een XstraLong plank van 180 cm. Om maar een paar uitersten te noemen. 

Qua collectieopbouw vinden we het heel belangrijk dat de onderlingen samenhang altijd klopt. Zo is er bijvoorbeeld bij elk visgraat item een grote plank beschikbaar. Ideaal om een vloer met band en bies te leggen. Beneden visgraat en op de verdieping rechte planken? Je vindt het in de Therdex collectie, zonder enige concessie te moeten maken.

 

MoreFloors is heel erg blij met deze zeer uitgebreide collectie van Therdex en wij denken dat wij hiermee de vraag van onze klanten vooral naar visgraat pvc nu compleet kunnen invullen. Interesse, ons verkoopteam laat dit prachtige product ook heel graag aan jou zien. Bij interesse maak direct een afspraak!

 

Klik hier om de collectie van Therdex te bekijken.

 

 


PVC VAN BELAKOS.
NIET MEER WEG TE DENKEN.

 

Onze populaire Rustico en Palazzo vloeren zijn nu ook te zien bij MoreFloors vloeren Breda.
Inderdaad, niet meer weg te denken uit het huidige vloerenbeeld.
De stoere brede (XL) planken, de verschillende kleurtinten en de diverse mogelijkheden in legpatronen. Vanaf nu ook in Rigid Click beschikbaar: Palazzo 720 en Palazzo visgraat XL 72! De meest populaire Belakos kleur blijft de 74 zowel in dryback als click, maar ook zowel in visgraat als in rechte strook te verkrijgen.

 

Daarnaast kan er voor het eerst kennis worden gemaakt met de Attico: de nieuwste kwaliteit van Belakos: 4 nieuwe kleuren, XL-planken én XL- visgraatplanken. Vanaf nu uit voorraad leverbaar.

Extra leuk: als je écht wilt weten hoe het ‘zit’: de verschillende click-verbindingen (Uniclick of 5Gi) zijn ook nog eens van dichtbij te aanschouwen.

 

LIEFDE VOOR PVC

Pvc. Wij zijn er dol op. En dat is niet voor niets.
De uitstraling van een vloer is tenslotte sfeerbepalend. Het is de basis.

Met onze uitgebreide pvc-collectie kun je een hoop kanten op.
Wat vooral, altijd, overeind blijft is de natuurlijke uitstraling, de warmte en de ‘eindeloosheid’ van dit product. Iedere dag opnieuw genieten.

Iedere vloer een eigen kracht.
Iedere pvc een eigen uitstraling.

Naar alle pvc-kwaliteiten ››

 

Is uw interesse gewekt?

 

U kunt bij ons in de showroom terecht of direct een afspraak maken

 

 

Afspraak maken