;

Keramisch parket

 

MoreFloors heeft sinds kort ook een uitgebreid programma in keramische parketvloeren, ook wel houtlook tegels genoemd. 

 

MoreFloors biedt hierin een uitgebalanceerd assortiment: voor ieder wat wils. Wij bieden diverse soorten, structuren en kleuren keramisch parket die bijna niet meer van echt hout te onderscheiden zijn. En natuurlijk bieden wij ook diverse prijsniveaus, er is voor iedereen een keramisch parket dat past! 

 

Waarom keramisch parket?

Bent u niet bekend met de term ‘keramisch parket’ en wilt u weten wat keramisch parket is?

Keramisch parket zijn keramische tegels met een houtlook, oftewel een houtmotief. Naast de houtlook zijn deze tegels ook vervaardigd in ‘parket afmetingen’, waarmee keramisch parket bijna niet meer te onderscheiden is van echt hout. U kunt kiezen voor keramisch parket van 20, 30 of 40 cm breed en 60 cm lang, maar ook voor lengtes langer dan 240 tot zelfs 300 cm! De grote voordelen van keramisch parket zijn dat ze krasvast en slijtvast zijn, perfect te combineren met vloerverwarming, zuurbestendig en onderhoudsvriendelijk zijn.

Keramiek parket: genieten van de uitstraling van hout, zonder het noodzakelijke onderhoud! Parket van keramiek creëert het beste van twee werelden en is bij MoreFloors ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd.


Hoe ‘langer’ de keramische parket tegels, hoe dichter uw tegelvloer in de buurt komt bij het realiseren van die unieke houten parket look. Echter is het ook zo dat het prijsniveau toeneemt indien de lengte toeneemt. MoreFloors biedt prachtige parkettegels vanaf 60 cm lang tot en met lengtes langer dan 240 cm. Voor iedereen een passende lengte dus! Ook op het gebied van kleur bieden wij diverse opties; Van de klassieke eikenhout kleur tot en met meerkleurig keramisch parket met een verweerde / versleten look, voor een eigentijdse en moderne vloer.


Wilt u de diverse mogelijkheden ‘real life’ bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Breda. Ook zijn onze vakkundige medewerkers u graag van dienst met een gericht advies!

 

Vloer, wand, binnen en buiten!

Keramische parket tegels zijn zowel te gebruiken als vloertegel, wandtegel en zowel beschikbaar voor binnen- als buitengebruik. Voor praktisch iedere toepassing vindt u bij MoreFloors Breda een passend keramisch parket. Heeft u een specifieke toepassing in gedachten en bent u op zoek naar een gericht advies? Neem dan contact met ons op. Of u nu op zoek bent naar keramisch parket voor uw woonkamer, uw badkamer of de wc. Onze medewerkers helpen u graag bij het selecteren van een passende tegel, geheel vrijblijvend uiteraard.


Belangrijk om hierbij te vermelden is het feit dat al ons keramisch parket voor zowel de vloer als wand te gebruiken is. Wel is het zo dat wij, zeker voor specifieke toepassingen, een bepaalde tegel adviseren. Bijvoorbeeld voor de badkamervloer kunt u kiezen voor hout tegels met iets meer structuur om een ondergrond te creëren die in de buurt komt van ‘anti-slip’. 

Tevens is het mogelijk om met keramische parket tegels leuke effecten te creëren waarbij vloer en wand samengaan. Het  ‘door betegelen’  van de vloer tegen de wand om zo een speels en trendy effect te krijgen realiseert bijvoorbeeld een prachtig resultaat, waarbij keramisch parket afwisselend met een witte wandtegel voor de wand gebruikt wordt.
 

Waarom keramisch?

 

De meeste beleving, sfeer en warmte, dat geeft toch wel een houten vloer. Echter wil men milieu bewust zijn en optimaal profiteren van een vloer qua onderhoud en energie zuinig in gebruik? Dan is keramisch parket de oplossing. Dit in combinatie met vloerverwarming geeft dit het optimale woongenot. Veel woningen worden nu standaard opgeleverd met vloerverwarming. In de wat gedateerde woningen kunnen wij voor u de vloerverwarming ook verzorgen. Dit doen wij met JK-vloerverwarming uit Ede. U heeft de keuze uit hoofd- of bijverwarming. Op de website van JK-vloerverwarming kunt u hierover alles vinden. 

 

  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
MoreFloors - Novabelle keramisch parket komi Contemporary 240 x 2400 mm.jpg

Voordeel van houtlooktegels 

 

Het voordeel van houtlook tegels is dat ze geen onderhoud nodig hebben ten opzichte van een houten vloer die na verloop van tijd (mogelijk) geschuurd, geolied of gelakt moet worden. Ook is een keramische parketvloer prima te combineren met vloerverwarming wat weer een behaaglijk gevoel geeft. Als u eenmaal de houtlook tegels in uw woning heeft liggen is het bijna niet van hout te onderscheiden. 

 

Onderhoud

Zoals u wellicht weet: Onderhoud = behoud. Morefloors heeft een speciale webshop ingericht voor al uw onderhoudsproducten. Bestel simpel wat u - en uw vloer - nodig heeft en laat het bezorgen (of kom het in onze showroom ophalen).

 

Afspraak maken

Is uw interesse gewekt?

 

U kunt bij ons in de showroom terecht of direct een afspraak maken

 

 

Afspraak maken