;

04/07/2018

Combinaties zijn ook heel leuk!

 

Hier kun je een groot aantal foto's zien van een recentelijk opgeleverd project waarbij keramische tegels - XXL formaat van 1,20 bij 1,20 meter - keramische wandstroken ontzettend goed combineren met zowel laminaat als een echte houten vloer.

XXL tegels in combinatie met tegelstroken

Prachtige badkamer in Ulvenhout opgeleverd!
Met 120 x 120 cm vloertegels (grijs) op de vloer heb je nauwelijks voegen... vooral in het douche gedeelte is dit zeer praktisch, dit omdat kalk meestal afzet op een voeg.

Grote tegels op de vloer, tegel stroken op de wand

Op de wanden hebben we hier van de zelfde kleur 30 x 60 cm tegels gebruikt en op de overige wanden mat wit gerectificeerd van dit zelfde formaat! Alles is hier tot de maximale hoogte betegeld, zodat er nooit schimmelvorming op stukwerk kan ontstaan. 

Vintage laminaat met overgang naar XXXL keramische tegels in de badkamen, geleverd en geinstalleerd door MoreFloors

 

Vanuit de slaapkamer ziet de betegelde badkamer er ook als een plaatje uit! Hoe denkt u over een slaapkamer anex badkamer? Praktisch toch!

 

Ziet u ook hoe prachtig de laminaat vloer in de inloopkast combineert met de keramische tegels? Hiervoor is project laminaat vintage look gebruikt: mooi, breed, vintage, sterk en duurzaam

 

Grote tegels op de vloer, tegel stroken op de wand, ook allemaal door MoreFloors Breda

 

Ook het kleinste kamertje is niet vergeten, daar vindt u dezelfde grijze XXL tegel terug op de vloer en de witte tegelstroken, 30 bij 60cm, op de wand. Hier zit je echt op je gemak!

 

Vintage laminaat, 22cm breed, in de speel/gamekamer, geleverd en geinstalleerd door MoreFloors

 

Spelen en/of gamen, daar heb je een sterke vloer voor nodig, een die er ook nog eens geweldig uit ziet.

Hier is hetzelfde Project Laminaat gebruikt, vintage (donker gerookt met extra wit uiterlijk), en 220 cm lang.

 

 

Creeer ruimte met grote tegels in ruimtes die gevoelig voor perspectief zijn, tegels geleverd en geinstalleerd door MoreFloors

 

Spelen met perspectief, dat is hier in de gang heel goed gelukt door het gebruik van grote en lichte tegels, wederom 120 bij 120cm. Hier kun je met een gerust hart je gasten binnen halen!

 

 

  Grote grijze 120 bij 120cm keramische tegels in de woonkeuken, door MoreFloors Breda

 

Ook in de woonkeuken zijn 120 bij 120cm keramische tegels gebruikt - en niet alleen voor het gemakkelijke onderhoud keramische tegels met zich meebrengen!

 

De moderne uitstraling van de keuken zelf, met het ruime uitzicht op de tuin vraag hier echt om een moderne, frisse vloer. En dat is hier, volgens ons, uistekend gelukt!

 

 

>Ook voor het restaureren van een bestaande houten vloer draait MoreFloors zijn hand niet om

 

Hoewel MoreFloors een enorme collectie aan nieuwe houten - multiplank - vloeren heeft, draaien we ook onze hand niet om als een klant om het restaureren van de bestaande vloer vraagt.

 

Bovenstaande vloer is geschuurd en daarna met monocoat 2K-wit behandeld, zodat het makkelijk in onderhoud wordt en - ook niet onbelangrijk - passend bij de uitgekozen laminaat vloer en uitstekend te combineren met de grote tegels in de woonkeuken.

 

Al met al een zeer geslaagd project, zie de korte overview video hieronder voor een totaal plaatje.

 

En mocht u zelf een of meerdere van deze vloeren in uw eigen woning willen, kom vrijblijvend langs voor een inspirerend gesprek, wie weet met wat voor combinatie u de deur uitloopt!