;

20/02/2019

Eiken houten visgraat in 6 en 40 kleuren

 

Van oudsher is een visgraat vloer een unieke vloer die in tal van interieurs past. Van tapis - dunne strookjes eik gelijmd en gespijkerd op een mozaiek ondervloer - tot en met multiplank, visgraat komt in alle maten en kleuren.

 

Nu heeft MoreFloors net 6 spiksplinter nieuwe monsterborden van eiken visgraat in ontvangst genomen - en elk bord laat natuurlijk een andere uitstraling zien. Deze visgraat meet 9,6mm totale dikte, heeft een eiken natuur gradatie toplaag van 2,5mm, is 7 cm breed en 47cm lang. De natuur gradatie zorgt dat er weinig tot geen noestjes in de planken zitten en dat er nauwelijks kleurverschillen tussen de plankjes zitten. Een hele goede keuze als je een wat rustigere uitstraling wilt in je woonkamer of waar je de visgraat dan ook geinstalleerd wilt hebben.

 

Nog een voordeel van de natuur gradatie en weinig tot geen kleurverschil: mocht je 7cm breed niet breed genoeg vinden laat je de visgraat gewoon als dubbele visgraat installeren - voor hetzelfde geld ook nog eens. 

Dubbele visgraat in detail gezien - door natuur gradatie lijkt het een brede plank - MoreFloors Breda

Detail van de dubbele visgraat, maakt de vloer direct een stuk groter. "Kleur" van dit bord is de onbehandelde look lak.

Kleine visgraat kan ook groot worden door ze dubbel te leggen - bij MoreFloors Breda

Doordat er nauwelijks kleurverschillen zitten tussen de plankjes lijkt deze dubbele visgraat al snel op een brede enkele visgraat

De 6 kleuren van deze nieuwe, met Zwitserse precisie geproduceerd en met een RC waarde van 0,049 m2 K/W uitermate geschikt voor vloerverwarming zijn:

 

Naturel geolied

Wit geolied

Onbehandelde Look gelakt

Invisible Wit gelakt

Invisible Gebeits (naturel) gelakt

Invisible Grijs gelakt

 

visgraat invisible wit gelakt - links - en wit geolied - rechts.JPG

Hierboven zie je twee (kleine) borden, allebei wit. De linker is echter invisible wit gelakt, terwijl de rechter standaard wit geolied is. Wat een verschil in wit, niet dan?

 

En prijstechnisch vallen deze 6 verschillende visgraat vloeren in de onderste middenmoot, van - ten tijde van deze publicatie feb 2019 - € 62,95 tot € 69,95 incl BTW per m2 (franco geleverd).

 

Mocht je nu geen van deze 6 kleuren goed passend binnen je interieur vinden, geen nood. In deze reeks is ook een onbehandelde versie verkrijgbaar (€ 59,95 incl BTW per m2) en kun je jouw specifieke kleur gegarandeerd vinden in ons "kleurenpalet" dienblad waar 40 stuks hoog kwaliteit kleurolieen om jouw aandacht strijden:

 

40 kleuren voor je visgraat vloer.JPG

 

Ben je in voor een visgraat en wil je een rustige uitstraling in je interieur, kom dan een keer langs in onze showroom op de Neerloopweg 11 te Breda, dan kunnen we samen op jacht gaan naar jouw unieke vloer!

 

Dan hebben we natuurlijk ook nog andere visgraat vloeren, in bijna alle kleuren van de regenboog en van smal, breed tot ultra-breed, zo breed!

 

Dus hebben we echt voor elk wat wils, van smalle visgraat tot, wat wij in de volksmond, Walvisgraat noemen- zie onder:

 

MoreFloors vloeren breda Bauwerk eiken reuze walvis mammoet visgraat multiplank parket vloer formpark_780_oak_smoked_wide (Medium).jpg