;

26/06/2018

Kleurtje? Maar liefst meer dan 100!

 

In onze showroom in Breda kunt u nu kiezen tussen, jawel u leest het goed, meer dan 100 kleuren/bewerkingen van een multiplank van 13mm totale dikte met een toplaag van 4mm eiken. Een heel nieuw assortiment waarbij 14 verschillende kleuren op 8 verschillende bewerkingen ieder een unieke uitstraling krijgt:

 

* 14 kleuren op een geschuurd oppervlakte

* 14 kleuren op een geschuurd en gerookt oppervlakte

* 14 kleuren op een geschaafd oppervlakte

* 14 kleuren oo een geschaafd en  gerookt oppervlakte

* 14 kleuren op een verouderd oppervlakte

* 14 kleuren op een verouderd en gerookt oppervlakte

* 14 kleuren op een fijn bezaagd oppervlakte

* 14 kleuren op een fijn bezaagd en gerookt oppervlakte

* 14 kleuren op een doorleeft oppervlakte

* en 14 kleuren op een doorleeft en gerookt oppervlakte

 

Een hele wand vol met eiken multiplanken,, te zien bij MoreFloors Breda

Door een eiken houten oppervlakte te roken krijgt eenzelfde kleur een geheel andere uitstraling dan op een niet-gerookte toplaag. Soms herken je de originele kleur niet eens, maar geeft het uw vloer een unieke uiterlijk.

 

Hetzelfde geldt voor het verschil tussen een geschuurde en een geschaafde eiken toplaag, een significant verschil in uiterlijk ondanks het feit dat eenzelfde kleur is gebruikt. En legt u daar dan weer een fijn bezaagd stukje naast, heeft u ook weer een geheel andere vloer. Het lijkt wel magie! 
Alle kleuren zijn hardwasolie kleuren die "heet" worden aangebracht (ingeperst zelfs), wat het onderhoud van uw vloer ontzettend vergemakkelijkt.

 

De kleuren lopen uiteen van naturel, wit (allerlei varianten in wit) tot en met grijs, kersen, zwart en alles er tussen in, waarbij in samenwerking met de bewerking van de toplaag een originele houten vloer ontstaat. MoreFloors beschikt ook over een aantal grote monsterborden in verschillende van de meer dan 100 opties.

 

Als u voor een houten vloer, geschikt voor vloerverwarming en koeling, aan het kijken bent, loop dan eens binnen bij MoreFloors in Breda en haal uw hart op aan de kleurenwand van deze nieuwe collectie in multiplanken van 18cm breed (in een groot aantal gevallen zelfs in 22cm breed te verkrijgen) en allemaal lange planken (80% langer dan 1,75 meter).

 

Kies uw unieke houten vloer uit, met meer dan 100 kleuren/bewerkingen moet het gek lopen wilt u niet slagen!