Bamboe vloeren

 

 

MoreFloors vloeren Breda voert een zeer breed assortiment bamboe vloeren. Van bamboe lamelparket, bamboe massief, bamboe hoogkant lamel, Bamboe fineerparket hoogkant stijl, Bamboe terras hout tot –industrieparket, alles is mogelijk bij MOSO. Er zijn zelfs bamboe tegels beschikbaar of bamboe tapijten (op de rol).  MoreFloors is exclusieve A-dealer van MOSO! 

 

 

Moso bamboe parket

 

 

Bent u op zoek naar een ecologische parketvloer met een unieke uitstraling? Het antwoord is bamboeparket. Om precies zijn te zijn: MOSO Bamboeparket.

 

MOSO bamboeparket wordt gemaakt van de ecologische grondstof bamboe. Door de typerende ‘ring’- structuur in de bamboestam, heeft het MOSO bamboe parket een bijzonder uiterlijk: de ringen zijn terug te vinden als ‘knopen’ in het vloeroppervlak. U kunt kiezen tussen verschillende oppervlakten, Bamboe side pressed, plain pressed of density

 

 

 

 

bamboe vloer.jpg

Bamboe vloeren

 

Bamboevloeren zijn een relatief nieuw begrip in de vloerenbranche. Begin jaren 90 werden de eerste parketvloeren naar Europa gehaald. MOSO is vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van het product en het assortiment. Intussen is MOSO uitgegroeid tot de Europese marktleider op het gebied van bamboe: er is geen enkele firma die een zo breed assortiment bamboeproducten op de markt brengt en nog steeds uitbreidt. Zo heeft MOSO, naast bamboevloeren, tevens bamboeplaatmaterialen en –fineer in haar assortiment.

Door de diverse productgroepen te combineren, kan een compleet bamboe-interieurconcept worden aangeboden. Graag nodigen wij u uit nader kennis te maken met deze speciale productlijn.

 

 

 

Afspraak maken

Voor ieder budget

 

MOSO heeft een bamboeparket voor ieder budget en situatie. Of het nu gaat om een zwaar belopen vloer in een winkelcentrum of een slaapkamer bij u thuis, er is altijd een MOSO bamboevloer die daarbij past. Daarbij hebt u de keuze uit diverse kleuren, dikten en afwerkingen. Bamboe 2 lagenparket is ook zeer geschikt voor vloerverwarming R-waarde 0,058 m2.K/W = warmte weerstand. Eiken heeft een RC- waarde van ca. 0,12 m2.K/W.

 

MOSO staat voor 20 jaar ervaring op het gebied van bamboe. Er is in Europa geen ander bedrijf met een dergelijke ervaring en een dergelijk assortiment.

Daarom kiest MoreFloors voor Moso!

 

 

Is uw interesse gewekt?

 

U kunt bij ons in de showroom terecht of direct een afspraak maken

 

 

Afspraak maken