;

Bamboe vloeren

 

MoreFloors vloeren Breda voert een zeer breed assortiment bamboe vloeren. Van bamboe lamelparket, bamboe massief, bamboe hoogkant lamel, Bamboe fineerparket hoogkant stijl, Bamboe terras hout tot –industrieparket, alles is mogelijk bij MOSO. Er zijn zelfs bamboe tegels beschikbaar of bamboe tapijten (op de rol).  MoreFloors is exclusieve A-dealer van MOSO!

 

Een Bamboe Vloer is Natuurlijk De Sterkste!

Al eens overwogen om een bamboe vloer in uw woning te laten leggen? Bamboe is duurzaam, sterk en gaat enorm lang mee. Een bamboe vloer geeft uw woning een natuurlijke en warme uitstraling. Schaft u een bamboe vloer aan bij MoreFloors, dan leggen we deze graag vakkundig in uw huis. Kom langs in onze showroom in Breda en bekijk alle mogelijkheden

 

Maak kennis met de voordelen van een bamboe vloer


U heeft met een bamboe vloer veel keus op het gebied van kleuren, breedtes en structuur.

Een bamboe vloer is er net als een houten vloer in heel veel verschillende tinten. U vindt dus altijd wel een kleur bamboe vloer die bij uw moderne interieur en smaak past.

Bamboe heeft van nature een lichte kleur. Door het te koken, neemt het een donkerdere caramel kleur aan. De structuur van een donkere vloer is wel iets zachter. 

Naast de vele kleurmogelijkheden is een bamboe vloer ook in een grote diversiteit aan patronen leverbaar bij MoreFloors. De bamboevezels kunnen zowel horizontaal "plain pressed" als verticaal "side pressed" zijn. De kleuren zijn over het algemeen; naturel, caramel of density.

Een bamboe vloer met de bamboe in horizontale richting laat de natuurlijke groeiringen van het bamboe zien en bestaat uit brede, uitgevouwen bamboe. Wanneer de bamboe verticaal georiënteerd is, heeft de bamboe een langere, dunnere samenstelling. Het uiterlijk van de bamboe vloer is dan wat rustiger omdat je de knopen van de bamboe scheut niet goed meer ziet.

 

U kunt een bamboe vloer combineren met vloerverwarming
Wilt u vloerverwarming in uw woning? Bamboe is erg stabiel. Dat wil zeggen dat het niet snel uitzet, krimpt of gevoelig is voor vocht- en temperatuurschommelingen in huis. Doordat een bamboe vloer goed warmte doorlaat, is dit materiaal prima te combineren met vloerverwarming in uw woning. De RC waarde van bijvoorbeeld 2 laags bamboe is ca. 0,048 m2 K/w, dat is een stuk lager dan bijvoorbeeld een eiken lamel plank van 15 mm dik, zou ca. 0,12 m2 K/w zijn.

 

U heeft weinig onderhoud aan aan bamboe vloer
In vergelijking met een houten vloer, heeft u weinig onderhoud aan een vloer van bamboe. Het regelmatig aanvegen van de vloer met een zachte fijne bezem is aan te raden.

Slechts periodiek moet de vloer opnieuw gelakt of geolied worden. Als u een onderhoudsvriendelijke vloer zoekt, is een bamboe vloer dus zeker een optie.

 

U kunt uw bamboe vloer intensief en langdurig gebruiken
Bamboe is een erg sterk materiaal en daarom zeer zeker geschikt voor intensief gebruik. Een bamboe vloer gaat enorm lang mee. Zeker als u kiest voor een kwaliteitsvloer van MoreFloors die wij netjes in uw huis leggen.

Let wel op met het dragen van naaldhakken en met het slepen van meubilair. Hierdoor is het mogelijk dat u de coating van de bamboe vloer beschadigt. Houd er ook rekening mee dat een bamboe vloer gevoelig is voor zonlicht en kan verkleuren.

 

U heeft met een bamboe vloer minder last van allergieën
Heeft u last van astma? Bent u gevoelig voor huisstofmijt? Kies dan voor bamboe vloerbedekking. Een bamboe vloer heeft een hoge vezeldichtheid en zorgt ervoor dat u minder last zult hebben van de allergie.

 

U brengt de natuur geen schade toe als u voor een bamboe vloer kiest
Wist u dat bamboe geen hout is, maar een grassoort? Voor het prachtige natuurlijke uiterlijk dat een bamboe vloer heeft, hoeft u de natuur gelukkig niet te schaden.

De jonge bladeren van een bamboe plant worden door dieren opgegeten en de moederplant is enorm sterk. Zo sterk dat bamboe gebruikt kan worden voor de productie van meubels en de bouw van huizen.

 

Bamboe heeft een snelle aanwas waardoor het bosbestand niet snel in omvang afneemt en de dieren niet in gevaar komen. Door bamboe regelmatig te kappen, groeit het zelfs harder. Bamboe kan daarnaast op een zeer milieuvriendelijke manier verwerkt worden tot een bamboe vloer.

 

 

  • project
  • project
  • project
  • project
  • project

Moso bamboe parket

 

 

Bent u op zoek naar een ecologische parketvloer met een unieke uitstraling? Het antwoord is bamboeparket. Om precies zijn te zijn: MOSO Bamboeparket.

 

MOSO bamboeparket wordt gemaakt van de ecologische grondstof bamboe. Door de typerende ‘ring’- structuur in de bamboestam, heeft het MOSO bamboe parket een bijzonder uiterlijk: de ringen zijn terug te vinden als ‘knopen’ in het vloeroppervlak. U kunt kiezen tussen verschillende oppervlakten, Bamboe side pressed, plain pressed of density

 

 

 

 

MoreFloors 1 bamboe parket solida forest caramel side plain pressed topbamboe vloeren.jpg

Bamboe vloeren

 

Bamboevloeren zijn een relatief nieuw begrip in de vloerenbranche. Begin jaren 90 werden de eerste parketvloeren naar Europa gehaald. MOSO is vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van het product en het assortiment. Intussen is MOSO uitgegroeid tot de Europese marktleider op het gebied van bamboe: er is geen enkele firma die een zo breed assortiment bamboeproducten op de markt brengt en nog steeds uitbreidt. Zo heeft MOSO, naast bamboevloeren, tevens bamboeplaatmaterialen en –fineer in haar assortiment.

Door de diverse productgroepen te combineren, kan een compleet bamboe-interieurconcept worden aangeboden. Graag nodigen wij u uit nader kennis te maken met deze speciale productlijn.

 

 

 

Afspraak maken

Voor ieder budget

 

MOSO heeft een bamboeparket voor ieder budget en situatie. Of het nu gaat om een zwaar belopen vloer in een winkelcentrum of een slaapkamer bij u thuis, er is altijd een MOSO bamboevloer die daarbij past. Daarbij hebt u de keuze uit diverse kleuren, dikten en afwerkingen. Bamboe 2 lagenparket is ook zeer geschikt voor vloerverwarming R-waarde 0,058 m2.K/W = warmte weerstand. Eiken heeft een RC- waarde van ca. 0,12 m2.K/W.

 

MOSO staat voor 20 jaar ervaring op het gebied van bamboe. Er is in Europa geen ander bedrijf met een dergelijke ervaring en een dergelijk assortiment.

Daarom kiest MoreFloors voor Moso!

 

Onderhoud

Zoals u wellicht weet: Onderhoud = behoud. Morefloors heeft een speciale webshop ingericht voor al uw onderhoudsproducten. Bestel simpel wat u - en uw vloer - nodig heeft en laat het bezorgen (of kom het in onze showroom ophalen).

Is uw interesse gewekt?

 

U kunt bij ons in de showroom terecht of direct een afspraak maken

 

 

Afspraak maken