;

MoreFloors :: Marmoleum vloer renovatie woning

25/05/2021

MARMOLEUM VLOER RENOVATIE WONING

 

MOREFLOORS

Dit jaren 20 pand is gelegen op een fantastische locatie in één van de mooiste straten van Breda. De diepe achtertuin grenst aan de rivier, de mark. De woning is in de jaren 70 verbouwd naar de toen geldende smaak. Deze typische jaren ‘70 stijl met veel bruin en schrootjes zie je nu nergens meer terug na een zeer grondige renovatie. De woning is van onder tot boven grondig onder handen genomen door het bekende aannemersbedrijf Segeren. Morefloors heeft hier een bijpassende, zeer stijlvolle marmoleum vloer mogen realiseren. 

Marmoleum vloer renovatie woning

Marmoleum vloer renovatie woning

Marmoleum vloer renovatie woning

Marmoleum vloer renovatie woning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RENOVATIE

De huidige eigenaar heeft een verbouw vergunning verkregen om de woning compleet te renoveren en uit te breiden. Voor de renovatie is uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De gevel kreeg een complete metamorfose en hierdoor ook een compleet nieuwe exclusieve uitstraling. Een uitstraling die ondanks het moderne karakter goed past bij de meer klassieke woningen in de straat. Daarnaast zijn alle vloeren eruit gesloopt, is er een extra verdieping gebouwd en is het pand is helemaal opnieuw ingedeeld. De garage is bij het pand betrokken. 

Marmoleum vloer renovatie woning

Marmoleum vloer renovatie woning

MARMOLEUM VLOER

De keuze voor de juiste vloer is niet altijd eenvoudig bij een gerenoveerd pand binnen dit toch exclusieve segment. Ga je voor een houten vloer, gietvloer, betonvloer of wellicht zelfs een PVC-vloer. Uiteindelijk hebben de bewoners in overleg met MoreFloors gekozen voor een Marmoleum vloer. Bij Marmoleum heb je wellicht de associatie met de gymzaal vloer van vroeger maar dat is al lang niet meer zo. Forbo is de producent van Marmoleum vloeren en al jaren toonaangevend op het gebied van vloeren binnen het hogere segment. Onderstaand zetten we alle voordelen van een Marmoleum vloer nog even voor je op een rijtje.  

Marmoleum vloer renovatie woning

Morefloors heeft voor dit project op de begane grond en kelder niveau een Forbo Marmoleum effen Walton circus 171 cement met extra hoge Mdf sfeerplinten Ral9010 15 x 150 mm geleverd en geïnstalleerd. Het eindresultaat is meer dan geslaagd vinden wij. Super mooie lichte vloer die de ruimtes een hele fijne lichte sfeer geven en een ruimtelijk effect.  Voor de 1e en tweede etage is er samen met de klant gekozen voor een onderhoudsvriendelijke niet van echt te onderscheiden Floorify ridgid pvc vloer die zeer geschikt is voor op vloerverwarming.

Marmoleumvloer renovatie woning

Marmoleum vloer renovatie woning

VOORDELEN MARMOLEUM VLOER

 

  • Marmoleum is beschikbaar in verschillende vormen: op rol en als klikpanelen in de vorm van tegels of stroken
  • De prijs-/kwaliteitsverhouding van marmoleum is uitstekend. 
  •  Het is slijtvast, krasvast, vochtbestendig, isolerend, veerkrachtig en anti statisch.
  • Kleine beschadigingen kunnen gemakkelijk worden bijgewerkt. 
  • Een marmoleum vloer is zeer geschikt voor mensen met luchtwegproblemen, dit vanwege het feit dat het een gladde vloer is die goed schoon te maken is
  • Kan tegen hitte en is moeilijk ontvlambaar Marmoleum en vooral de klikvariant is goed geluiddempend 
  • Marmoleum heeft een milieukeur (het bestaat dan ook uit zorgvuldig uitgekozen natuurlijke stoffen) 
  • Marmoleum is geschikt voor alle ruimtes in huis met uitzondering van de natte ruimtes
  • Ook vloerverwarming gaat prima samen met marmoleum omdat marmoleum goed en snel geleidt en gemakkelijk de omgevingstemperatuur aanneemt.

 

Marmoleum vloer renovatie woning

Marmoleumvloer renovatie woning

Marmoleum vloer renovatie woning

OVER MOREFLOORS

Houten vloeren, natuursteen vloeren, tegel vloeren, keramische parket, terrashout, gietvloeren, siergrind, laminaat vloeren, bamboe vloeren, gevlinderde betonvloeren, en zelfs vinyl- en PVC vloeren. MoreFloors Vloeren Breda is dé specialist op het gebied van alle denkbare vloeren. 

Zij geven een compleet advies voor je nieuwe of bestaande vloer. Door gebruik te maken van kennis en ervaring ben je verzekerd van een vloer voor het leven! Ook krijg je uitgebreid advies over het onderhoud en de dagelijkse reiniging van de desbetreffende vloeren. 

De vloeren worden door het hele land gelegd, geleverd en geïnstalleerd door hun vaste, deskundige vloerenleggers. Elke legger heeft zijn specialisme en zal de huidige vloer ter plaatse inspecteren en waar nodig inmeten en een vochtmeting uitvoeren voor het installeren. MoreFloors vloeren Breda is gevestigd aan de Neerloopweg 11 te Breda

 

 

Wil je meer zien van MoreFloors? Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten. 

 

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie. 

 

GESCHREVEN DOOR TEAM OBLY