;

Ik ben Wendy en trotse eigenaar van Thuismus Interieur. Ik help jonge gezinnen die hun huis onrustig en ongezellig vinden met het samenstellen van een interieur wat zowel visueel als praktisch bij hun past.  Zodat ze weer echt blij zijn met hun huis. En er helemaal kunnen ontspannen. Dat kan gaan om een nieuwbouwwoning maar ook bij een bestaande woning of flinke verbouwing kom ik je graag voorzien van advies.
 

Door het doorlopen van verschillende fases tijdens het interieurontwerp, gaan we samen aan de slag om van jullie woning een droominterieur te maken. Je hebt daardoor meer dan voldoende inspraak in het creëren van je nieuwe interieur maar uiteraard begeleid ik je bij elke stap van het ontwerp.


Kennismaken
Verschillende mensen, verschillende wensen. Ieder ontwerp is maatwerk en start met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. We bespreken de wensen, bekijken de ruimte(s) en kunnen zien of het klikt. In verband met reisafstand kunnen we een kennismaking ook via videobellen plannen. Na afloop van het gesprek ontvang je binnen een week via e-mail een offerte.


Inspiratiesessie aan huis
Na goedkeuring van de offerte ontvang je van mij een aantal opdrachten die je vanuit je luie stoel
thuis mag maken. Deze opdrachten vormen de basis van jouw wensen en woonstijl. Ik leer je zo
steeds beter kennen. We plannen een afspraak in bij jouw thuis om de opdrachten te bespreken. Ook neem ik een groot aantal stalen mee zodat we samen kunnen kijken welke kleuren, structuren en materialen je aanspreken en welke juist niet.


Een goede indeling is de basis
Hoe kun je de ruimte het beste inrichten? Een goed ontwerp start met de ideale indeling. Dmv een 3D animatie in zwart / wit beelden zoek ik naar passende indelingen voor de ruimte(s). Meestal zijn er meerdere mogelijkheden en maak ik 2 indelingsvoorstellen. Ook maak ik een bijbehorend moodboard en kies de materialen voor je uit die ik wil gaan toepassen in het ontwerp. Je krijgt zo een goed beeld van de ideeën zodat je alles goed kan visualiseren.Tijdens een tussenafspraak aan huis, of in verband met reisafstand via videobellen, bespreken we de verschillende plattegronden en het moodboard. Ik neem je mee in alle overwegingen en beslissingen zodat je goed doordacht een keuze kunt maken welke indeling, of combinatie van indelingen, het beste bij jou (en jouw gezin) past. Je ontvangt 3D animatie en het bijbehorende moodboard. Zodat je rustig na de tussenafspraak de verschillende mogelijkheden kunt bekijken. Op basis van de gekozen opties en de verkregen feedback maak ik het 3D-ontwerp definitief en zet het om in kleur.


3D-ontwerp
Nadat de indeling definitief is, kan ik aan de slag met de uitwerking ervan. Ik zet de ruimtes in 3D en ga deze verder vormgeven. Je ziet de beoogde kleuren, materialen en (maatwerk) meubels. Je
ontvangt van mij tijdens de eindpresentatie aan huis, een brochure met alle informatie. Denk aan
een shoppinglist met meubels, maatwerk tekeningen, lichtplan, kleuradvies en vloeradvies en ga zo maar door. Daarnaast deel ik de 3D animatie in kleur van het definitieve ontwerp. Nu gaat het plan echt leven en kun je aan de slag of vraag je mij nog een aantal offertes aan.

 

Voor meer informatie en/of een afspraak rechtstreeks met Wendy klik op het logo =>

 

Logo Thuismus Interieur .png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afspraak maken