;

27/08/2019

Gietvloer look - makkelijk in onderhoud

 

Ook op zoek naar een strakke en moderne uitstraling voor je interieur? Zonder te veel poespas aan onderhoud? Wat dan te denken van een vol pvc tegel vloer in midden grijs!

 

Een geweldig alternatief voor een gietvloer - die over het algemeen de hoge verwachtingen die foto's uit woonmagazines uitstralen in de praktijk niet kunnen waar maken.

 

Door de, bijna, uniforme kleur lijkt deze pvc vloer zelfs naadloos. En, het is een rigide tegel, zonder weekmakers. Dus strak blijft strak!

MoreFloors heeft deze tegel (90 x 60cm groot) ook in een lichtere grijze versie.

MoreFloors, het adres voor onderhoudsvriendelijke gietvloerlook vloeren

Het gaat vaak om de kleine details bij een strakke uitstraling, zie hierboven de zwarte omranding onder het tv meubel.

Midden grijze vol pvc tegel geeft je het echte strakke gietvloer gevoel

Om het interier nog strakker te laten lijken zijn rondom zwarte plinten geplaats.

Onze klant, waar we dankbaar deze foto's mochten nemen, wilde precies dat: strak en modern - en makkelijk in onderhoud. Vandaar dat deze vloer ook zonder problemen in de open keuken gelegd is:

Gietvloerlook_keuken_klein.jpg

Dat de kleur hier anders lijkt komt door de lichtval, het is precies dezelfde midden grijze tegel. PVC is zeer onderhoudsarm en kan zonder problemen gedweild worden, ideaal in een keuken.

 

Gietvloerlook_zwartemuur_klein.jpg

De pvc tegelvloer is doorgelegd in de gang, waar een zeer donkere - groen, bijna zwart - lambrisering ook een strak cachet geeft. Wederom een detail om het hele interieur eenzelfde strakke uitstraling te geven. Complimenten aan onze klant voor het creëren van een geweldig eind resultaat en de gekozen materialen/kleuren.

 

Heb je nu zelf ook een idee voor je interieur, kom dan eens gezellig langs bij MoreFloors! Samen gaan we dan kijken welke (soort) vloer het beste bij jouw idee past en wellicht kom je dan met iets volkomen anders thuis dan je in eerste instantie aan gedacht had. Ook daar is MoreFloors een uitstekende partner in: wij denken graag mee EN af en toe uit de box!