;

12/06/2018

Onderhoud = behoud

 

Ja, we blijven het zeggen hoor. Elke vloer heeft onderhoud nodig, of het nu een houten planken vloer of visgraat is, een keramische tegel of keramisch parket of een praktische pvc-vloer is.

 

U kent natuurlijke onze neutrale onderhouds produkten voor houten vloeren - die u zowel in onze showroom als in onze webshop kunt bestellen - van Saicos, maar kent u ook Conny?

Conny, de milde reiniger voor pvc vloeren

We hoorde van onze betrouwbare rigid PVC vloeren leverancier dat ze Conny mee zouden brengen bij hun volgend bezoek, wij verwachtten een dame, maar het is de naam van Floorify's eigen milde pvc-reiniger (wel vernoemd naar Conny, de interieurverzorgster bij Floorify).

 

Nu doet zowel de echte Conny als de naar haar vernoemde reiniger uitstekend werk, beide zorgen voor een stralende vloer! Alleen bij de reiniger moet je zelf het (simpele) werk doen door de reiniger te verdunnen in het dweilwater en zelf met de dweil over de vloer gaan. Maar dat doet iedereen toch wel een keer.

 

Reinigingsmiddel Conny zorgt er in iedergeval voor dat uw PVC vloer op een simpele manier verlost wordt van vuil en vlekken en er weer stralend uit gaat zien. En Conny gaat ook lang mee, je hebt slechts 50ml op 10 liter water nodig voor een keurig resultaat. 

 

Dus....

 

Leer Conny kennen, kom een 1 ltr fles halen in 
onze showroom of bestel het hier online