;

24/04/2020

Duurzaam en Ecologisch = Dureco, plus een nieuw rigid pvc display

 

En allemaal te zien en te bekijken op de eerste verdieping bij MoreFloors.

 

Ook de boven verdieping is niet aan de verbouwing ontsnapt, geheel en al gewijd aan PVC (zowel plak als rigid), laminaat, Dureco, marmoleum en Novilon.

 

Dureco, de naam staat voor Duurzaam en Ecologisch. Dit product valt eigenlijk onder de laminaatsoorten vanwege de fotocopy van hout (of steen) als bovenlaag, maar heeft - in tegenstelling tot de meeste laminaatvloeren - een drager die zo zwaar geperst is dat het waterdicht is geworden. 
Een ander voordeel van dit nieuw type vloer is dat het, naast het gebruikelijke zwevend leggen, ook volledig verlijmd kan worden. Het is bijna geheel gemaakt van organische materialen - dus recyclebaar - en geproduceerd in Duitsland, dus met een ecologische voetafdruk (footprint).

 

Prijstechnisch ligt dit vloertype tussen laminaat en pvc in.

Dureco vloeren nu verkrijgbaar bij MoreFloors Breda, watervast en bijna geheel organisch

Dureco geeft je de keuze tussen houtlook of steenlook

Ook bij MoreFloors zelf is Dureco geinstalleerd, duurzaam en ecologisch

Ook bij MoreFloors ligt een Dureco vloer, duurzaam en ecologisch

Nieuw display en nieuwe toevoegingen aan bestaande rigid pvc vloeren

 

Compleet vernieuwde Floorify display met alle beschikbare vloeren

 

 

Ook van de bekende Rigid PVC vloer producent hebben we een compleet nieuwe display ontvangen, om de meest recente aanvulling er in kwijt te kunnen.
Deze aanvulling bestaat uit een aantal grote pvc tegels in verschillende designs (zoals betonlook en zelfs marmerlook), een aantal uitvoeringen in de langste planken (2 meter lang!) EN een viertal visgraat opties!

 

Al deze vloeren zijn zwevend te installeren op zijn speciale - en 10db gegarandeerde - ondervloer, zijn ontzettende makkelijk te onderhouden en (bijna) niet van echt te onderscheiden!

 

Kom gerust eens langs - maar maak tijdens deze Corona crisis liefst een afspraak vooraf - om al deze nieuwe vloeren te komen bewonderen!
Maximaal 2 bezoekers per adviseur en maximaal 4 bezoekers tegelijkertijd binnen, daarna gaat de voordeur op slot voor uw en onze gezondheid.