;

30/03/2020

(Toevallige) bijkomstigheid verbouwing: 1,5 meter afstand geen probleem

 

Zoals je wellicht weet was MoreFloors eind februari van dit jaar meer dan een week gesloten vanwege een fikse verbouwing. Gedurende die tijd is er heel veel werk verzet en mag het eindresultaat er zijn! Zelfs nu nog, meer dan een maand later, staan wij zelf nog steeds versteld van hoe ruim het geworden is, het voelt twee keer zo breed en lang!

 

Wat is er allemaal gebeurd: de verhoogde midden cirkel is weggebroken, de voorzetwand bij de achtermuur is verdwenen en twee van onze vier medewerkers hebben hun bureau nu op de eerst verdieping - die trouwens ook ingrijpend veranderd is in een speciale pvc, laminaat en marmoleum/novilon verdieping. Beneden zijn er nieuwe en ruime displays gekomen voor keramiek en hout. Met grote dank aan onze leveranciers en vakmensen die, samen met ons, heel hard hebben gewerkt om alles binnen de geplande tijd af te hebben.

Na de verbouwing van MoreFloors' showroom is er veel meer ruimte voor de vloeren

De benedenverdieping is volledig gewijd aan keramiek en houten vloeren.

MoreFloors houten vloeren selectie ook uitgebreid, Bauwerk, Hollandse Vloeren en Bennet en Jones

De ruimte lijkt ook voor ons twee keer zo breed als voorheen!

Op de 1ste verdieping vind je pvc en laminaat vloeren in allerlei maten en designs

(De bovenverdieping is getransformeerd in een toegewijde ruimte voor pvc, laminaat en marmoleum/novilon vloeren.)

 

Dit gebeurde allemaal voor de Corona crisis - we hadden zelfs een soort van officiële opening gepland rond 21 maart, onder het mom van “Nieuwe Lente, Vernieuwde Showroom” - die nu dus, terecht, is uitgesteld.
 

Maar door de verbouwing kan MoreFloors toch open blijven en ben je nog steeds van harte welkom, met bepaalde beperkingen om binnen de, wederom terechte, overheidsmaatregelen te blijven. De verbouwing heeft namelijk zoveel ruimte gecreëerd dat de 1,5 meter afstand tussen jou en een van onze mensen gegarandeerd kan worden. Zelfs de twee nieuwe bespreek tafels zijn hier lang en breed genoeg voor!

 

Grote ruime displays voor keramische tegel en keramisch parket


 

Uiteraard zijn er bepaalde beperkingen: niet meer dan maximaal 2 bezoekers per adviseur en niet meer dan 4 bezoekers per keer in onze showroom - zo kunnen we EN 1,5 meter uit elkaar blijven EN toch alles laten zien en doornemen. Mocht dit aantal (maximaal 4 en maximaal 2 per adviseur) bereikt zijn dan gaat tijdelijk de voordeur op slot.

 

Als je al een keer bij ons binnen bent geweest dan weet je dat wij ruim de tijd voor je nemen, er is uit zoveel te kiezen! Dit doen we in deze ongewisse tijden natuurlijk nog steeds en van harte.

 

Bij Morefloors kan het druk zijn; er wordt nog steeds volop verbouwd en nieuw gebouwd. Daarom, om teleurstelling te voorkomen maar ook voor jouw en onze gezondheid, raden we je ten zeerste aan om een afspraak te maken zodat we op ons en jouw gemak je kunnen verwelkomen en alle types van vloeren die wij in huis hebben kunnen laten zien,  zoals een groot assortiment keramische tegels - van klein tot heel groot - moderne en praktisch keramisch parket, echt houten parket - van multiplank tot visgraat in allerlei maten, en natuurlijk de populaire pvc vloeren, een nieuw assortiment watervast laminaat, marmoleum en novilon. Of je nu je nieuwe vloer door de vakmensen van MoreFloors wilt laten leggen of een handige doe-het-zelver bent/kent, je kunt altijd bij ons slagen.

 

Maak een afspraak en kom gerust langs, maar laat deze keer je eventuele kinderen thuis. Wij willen onze volle aandacht aan onze gasten geven waarbij we dus niet tegelijkertijd in de gaten kunnen houden of de kinderen de 1,5 meter afstand tussen hen en andere bezoekers/personeel blijven respecteren.

 

Graag tot ziens! Blijf gezond!