;

18/07/2018

De Kunst van Combineren

 

Elke ruimte in huis bestaat uit combinaties, soms gedurfd, soms "veilig" neutraal, maar zelfs dan is er gekozen voor een bepaald vloertype dat in samenhang gaat met het keukenblok of met de gordijnen. Of andersom natuurlijk, en combineren de gordijnen met de vloer.

 

Vloertypes worden ook regelmatig gecombineerd - hout met keramische tegels, visgraat met plankenvloer, pvc met keramische parket enz enz.

 

En combinaties tussen stijlen, dat zie je tegenwoordig ook meer en meer: strakke meubels op een rustieke vloer of meubels uit grootmoederstijd op een strakke moderne vloer. Combinaties geven de persoonlijkheid van de bewoner(s) weer - en over smaak valt echt niet te twisten!

Moderne witte vloer met authentieke meubels, een mooie en toch strakke combinatie

 

Hierboven zie je een rustieke houten vloer - een multiplank om precies te zijn - met moderne meubels.

Het combineert schitterend!

Oude kast op een strakke moderne keramische tegel, hoe mooi is dat?

 

Of wat te denken van een heel oude - ook nog eens gerestaureerde - kast op een moderne XL keramische tegel. Ook prachtig!

Natuurlijk kun je ook met kunst combineren: schilderijen, beeldhouwerken, plastieken, papiermache - noem maar op. De keuze - en dus combinaties - is eindeloos!

 

MoreFloors - Bauwerk silverline_oak_wide-Farina 26 breed (Medium).jpg

 

Zoals je hierboven kunt zien - naast een schitterende multiplank vloer! - kun je er zelfs voor kiezen om hele muren vol te hangen met, wellicht zelfgemaakte, schilderijen.

 

Kunst laat zich heel makkelijk combineren met elk interieur of vloerstijl. Dit komt omdat er net zoveel verschillende kunst uitingen zijn als dat er verschillende vloertypes en interieur stijlen zijn. Kies je eigen stijl en laat je - zeker op het gebied van kunst - niets voorschrijven!

 

Het is natuurlijk heel iets anders om advies te vragen over welke kunstuiting - of uitingen - het beste past bij jouw interieur en jouw persoonlijkheid.

 

Tres Art Kunstgalerie.pngkunst-huren-voor-horeca-TresArt.jpg

 

MoreFloors Vloeren kan Tres Art van harte aanraden, een vakman - net als wij - met heel veel verstand van moderne kunst e.d. en midden in het centrum (van Coothplein) van Breda een kunstgalarie heeft.

 

bakker 'part of moment'-TresArt.jpgbrood testarossa-TresArt.JPGterlien 'golden earth'-TresArt.JPGjos de wit 001 (2)-TresArt.jpgdongen bert-TresArt.jpgterlien zeeuws meisje met knoppen-TresArt.JPG

Waarom combineer je niet je vloer van MoreFloors met een aankoop bij Tres Art? Bovenstaande foto's gegeven slechts een klein gedeelte van de collectie weer: van Brood tot Kees van Dongen en nog veel meer binnenlandse en buitenlandse kunstenaars hebben daar een plaatsje gekregen en wachten op jouw komst.

Vraag bij het plaatsen van je order (*1) bij MoreFloors om een van de speciale waarde cheques van € 100,00 om te besteden bij Tres Art.

 

Durf te combineren, niet alleen met vloertypes of kleuren!

 

*1 = bij orders groter dan € 1.500,00 incl BTW