;

06/02/2019

Een tijdloze vloer in beeld

 

Sommige klanten volgen de huidige trends in vloeren, kiezen veelal voor betonlook keramische of pvc tegels, een white-wash houten visgraat of keramisch parket. Sommige klanten laten zich echter leiden door de stijl die echt bij hun huis past en hebben eigenlijk het lak aan alle trends. 

 

Authentiek en tijdloos, precies passend in het interieur en bouwstijl van hun woning, daar gingen onze klanten voor bij het kiezen van deze Portugese patroonvloer in hun hal.

Castelo Portugese patroon tegels - van MoreFloors Breda

Deze Portugese patroonvloer is een aanwinst voor hun woning, let vooral op de binnenhoek van het rand-patroon. Deze is ter plekke door onze vakman gefabriceerd!

Patroontegels, inclusief patroonrand, geeft een uniek eindresultaat - door MoreFloors Breda

Boven in deze foto zie je hoe het patroon zich voortzet in het lager gelegen gedeelte. Knap werk van onze vakman.

Ten tijde van deze foto is de vloer nog niet gevoegd.

Nu is het kiezen van een Castelo Portugese tegelvloer voor sommigen een kunst op zich, zoveel verschillende patronen en kleuren zijn er in de veelal handgemaakte tegels, onze klanten waren er eigenlijk zo uit. Daarna werd er - door MoreFloors in samenhang met de vakman tegelzetter en de leverancier - een heus tegelplan uitgewerkt en het aantal tegels, inclusief bijpassende randtegels besteld en bezorgd.

 

Zeg nu zelf, als hier voor een "normale" trendvolle betonlook tegel was gekozen was het een normale gang geworden, nu is het een bij het huis passend tijdloze unieke vloer!

 

Dus als je zelf ook zo'n soort gang of stijl van huis hebt, dan weet je waar je terecht kunt voor een eigen unieke tegelvloer - bij MoreFloors in Breda dus!