;

01/08/2018

Laat het zonnetje maar schijnen!

 

We mogen de laatste tijd echt niet klagen over het aantal uren zon per dag! Record na record wordt verbroken. Zalig weer - als je vakantie hebt - maar niet voor iedereen. Denk, terwijl je een terrasje neemt of een duik in het zwembad, af en toe ook eens aan de boeren waar het gras en het land aan het verdrogen is.

 

Over verdrogen gesproken: als je een houten vloer hebt doe je er goed aan om deze een beetje te beschermen tegen al te veel en al te lang fel zonlicht. De vloer kan uitdrogen, maar ook verkleuren.

 

Sluit de gordijnen, of laat het zonnescherm zakken, op het heetst van de dag, daar doe je niet alleen je vloer een plezier mee - ook je woning blijft dan langer koel. Zorg ook dat je vloer in goede conditie is, net als je jezelf in moet smeren om zonnebrand tegen te gaan heeft een houten vloer bescherming nodig door middel van een makkelijk op te brengen polish. Dit voorkomt (verder) uitdrogen van de vloer.

 

We hebben een hele webshop vol met onderhoudsproducten, speciaal voor houten vloeren, voor u !

Volop Saicos onderhoudsproducten voor uw houten vloer bij MoreFloors

Neem bijvoorbeeld Saicos Wax-Care (in polish of in spray vorm). Makkelijker onderhoud is er niet: over de vloer sprenkelen ( of sprayen), met een droge doek - bijvoorbeeld onder de Swiffer - en klaar ben je.

Hooguit 10 minuten en je vloer kan er weer tegen!

Volop Saicos onderhoudsproducten voor uw houten vloer bij MoreFloors

Je kunt online bestellen, of gewoon langs komen in onze showroom, we staan op beide manieren voor je klaar.