;

16/04/2019

Terrazzo, granito - maar dan anders.

 

Je moet er van houden, maar als de het geval is heb je tegenwoordig wel een enorme keuze aan (zgn) terrazzo of granito vloeren. 

 

Wat verstaan we onder Terrazzo?
Wikipedia meldt het volgende: 

Terrazzo is een naam die gebruikt wordt voor een vloerafwerking, bestaande uit marmerkorrels of korrels van ander materiaal die in al dan niet gekleurd cement of klei zijn gedrukt en na droging gepolijst. 

 

Puur natuur, als confetti op een cementvloer, in tal van kleuren. Maar zoals zoveel tegenwoordig wordt ook de natuur nagemaakt - al dan niet zonder je het verschil ziet.

MoreFloors - terrazzo natuursteen in wc en douche ruimte

Natuursteen Terrazzo - hier in wc en toilet ruimte, standaard 40 x 40 cm tegel - voorbeelden in tal van kleuren bij MoreFloors in de showroom te zien.

MoreFloors - keramische terrazzo tegel, bijna niet van echt te onderscheiden

Keramische Terrazzo - binnenkort in tal van kleuren bij MoreFloors in de showroom te zien. Standaard 60 x 60 cm tegel tegen een substantiele lagere prijs als de natuursteen versies.

Terrazzo pvc tegel, ook bij MoreFloors Breda

 

En ook als rigid PVC vloertegel te verkrijgen - grote voorbeelden hiervan in MoreFloors showroom te bezichten. Voor een niet te versmaden prijs, standaard 60 x 90cm tegel, zweven - met click-systeem - te leggen.

 

Dus, voor Terrazzo - Granito tegels kun je ook bij ons terecht voor zeer onderhouds vriendelijke varianten.  En natuurlijk voor de echte, cementgebonden met korrels van natuursteen, Terrazo tegel.

 

Meer vloeren, dat is MoreFloors!