;

28/08/2018

Haal West-Brabant in huis!

 

Waar te beginnen met een zoektocht naar een houten vloer voor uw woning, die ook nog geschikt moet zijn voor vloerverwarming?

Ziet u door alle keuzes, in gradaties en/of afwerking en kleuren, "door de bomen het bos niet meer"? Kom dan eens kijken wat MoreFloors toegevoegd heeft aan haar assortiment:

 

6 robuuste Eiken multiplanken van 18cm breed, met een massieve toplaag van 2,5 mm in verschillende uitvoeringen, dat wil zeggen, in 6 aantrekkelijke "kleuren", speciaal voor u geselecteerd! De robuuste uitstraling komt vooral tot zijn recht door de wat grotere (gestopte) noesten in de gradatie Rustiek ABC. Past uitstekend bij het tot rust komen in de woonkeuken of gezellige woonkamer. 

 

Oftewel speciaal voor u uitgezocht op basis van de huidige trends.

Eiken multiplank wit geolied, bij MoreFloors
Eiken multiplank wit geolied, bij MoreFloors

Hierboven ziet u al een geinstalleerde vloer, hieronder de 6 keuzes - makkelijker kunnen we het u echt niet maken!

 

En om in "de buurt te blijven" hebben we ze vernoemd naar plaatsten in West-Brabant, met een speciaal Brabants prijsje

 

Eiken multiplank Wouw, met onbehandele look Eiken Multiplank Hoogerheide, geborsteld en wit geolied
Te beginnen bij de "Wouw" - diep geborsteld en geschuurd, onbehandelde look.  Gevolgd door de "Hoogerheide" - diep geborsteld en geschuurd, wit geolied 

 

Eiekn Multiplank Oudenbosch, geborteld en extra wit geolied

 

Eiken Multiplank Schijf, gerookt en wit geolied

En wat vindt u van de "Oudenbosch" - diep geborsteld en geschuurd, extra wit geolied De "Schijf" is diep geborsteld, gerookt en geschuurd, wit geolied 

 

Eiken Multiplank Achtmaal dubbel gerookt, wit geolied

 

Eiken Multiplank Wernhout, gerookt en grijs geolied

De "Achtmaal" is zelfs dubbel gerookt voor een nog
warmere uitstraling: diep geborsteld, dubbel gerookt en geschuurd, wit geolied 
En ten slotte de "Wernhout" - diep geborsteld, gerookt en geschuurd, grijs geolied.
 

 

Zo ziet u maar, u kunt de keuze van uw vloer met een gerust hart over laten aan het team van MoreFloors, met kennis van zaken op het gebied van niet alleen de producten, maar ook van de huidige interieur trends.

 

Kom gauw eens langs in onze showroom aan de Neerloopweg 11 te Breda, waar we naast deze 6 nieuwe grote monsterborden u natuurlijk ook allerlei andere houten, keramische en pvc vloeren kunnen laten zien.

 

Mocht u op een zaterdag willen komen, dan raden wij u echt aan om een afspraak te maken zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om uw wensen te achterhalen en te matchen met een uitstekende vloer. Zaterdag is nu eenmaal een drukke dag in onze showroom en wij zien niet graag dat er op het moment dat u binnenkomt niemand van ons team beschikbaar is om u te woord te staan. Ook daar zijn we Brabants in!