• Advies op maat
  • Alle soorten vloeren
  • Specialist in vloeren

Vloertegels woonkamer

Overweegt u om uw huidige vloer te vervangen met vloertegels in de woonkamer? Of heeft u onlangs een nieuw huis gekocht dat wel een nieuwe vloer kan gebruiken? In beide gevallen kunt u perfect terecht bij MoreFloors. U kiest uit een zeer ruim assortiment vloertegels in elke maatvoering, design, kleur en look.

Plan nu uw afspraak

Vloertegels combineren met vloerwarming in uw woonkamer

Als u vloertegels in uw woonkamer laat leggen, zijn deze vaak niet heel warm van aard. Het leggen van vloerverwarming is daarom een verstandige keuze. Uiteraard is het afhankelijk van uw eigen wensen. Naast het leggen van de vloer, regelen wij ook de vloerwarming voor u in samenwerking met een gespecialiseerde partner. Of u nu kiest voor keramische of van natuursteentegels, bij ons kunt u rekenen op een duurzaam, warm en prachtig resultaat.

Creëer iedere gewenste uitstraling in uw woonkamer

Met de vloertegels van MoreFloors creëert u iedere gewenste uitstraling in uw woonkamer. Wilt u een klassieke sfeer met natuurstenen tegels? Gaat u voor een barokke uitstraling met bloemenmotieven met mozaïek? Of kiest u voor een minimalistische sfeer met betonlook tegels? Naar welke stijl uw voorkeur ook uitgaat, we hebben altijd iets passends in ons assortiment.

Ontvang deskundig en persoonlijk advies

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met de keuze van uw nieuwe vloer. Deskundig en persoonlijk advies, dat is wat u van ons kunt verwachten. Bent u geïnteresseerd in onze vloertegels of wilt u de mogelijkheden bespreken? Maak dan een afspraak via het formulier of bel naar +31 76 532 8975.

MoreFloors - Iwood.jpg

Afspraak maken

Velden met * zijn verplicht