• Advies op maat
  • Alle soorten vloeren
  • Specialist in vloeren

Betonlook gietvloer

Strak en naadloos, dat zijn de kenmerken van een uitstekende gelegde betonlook gietvloer. MoreFloors is gespecialiseerd in gietvloeren en met onze nodige kennis en ervaring zorgen wij er altijd voor dat u de vloer van uw wensen krijgt. Wilt u weten wat alle voordelen zijn van een betonlook gietvloer? Lees dan snel verder!

Plan nu uw afspraak

Maak het uzelf gemakkelijk met een prachtige betonlook gietvloer

Een gietvloer met betonlook zorgt voor een bijzondere uitstraling bij u thuis. Naast een strak en egaal resultaat, zijn er bijkomende voordelen, waardoor een betonlook gietvloer die ideale vloer bij u thuis is. Doordat de vloer waterdicht is, is de ondergrond geschikt voor iedere ruimte in huis. Van een omgestoten glas drinken in de huiskamer tot op een gietvloer douchen in de badkamer, als u kiest voor een betonlook gietvloer heeft u nooit meer last van vlekken, beschadigingen of vochtplekken.

Laat u adviseren over het onderhoud van uw gietvloer

Naast dat de kwaliteit van het leggen een grote rol speelt bij de levensduur van uw vloer, is het juiste onderhoud ook erg belangrijk. Een voordeel van deze vloer is dat deze zeer eenvoudig is in onderhoud. Daarnaast is het materiaal zacht, geluiddempend en aangenaam in temperatuur. Zo stapt u in de winter nooit meer op een koude vloer. Ideaal toch?

Deskundige vakmensen leggen uw betonlook gietvloer

Naast de levering van de vloer helpen wij u ook graag bij het gieten van de gietvloer met een betonlook. Dit duurt ongeveer vier dagen en wordt gedaan door onze deskundige vakmensen. Voor de levering inspecteren we uw vloer grondig. Indien nodig, doen we ook een vochtmeting. De vloer wordt vakkundig gelegd zodat u hier jaren plezier van heeft.

Kies voor een ervaren vloerspecialist

Al meer dan 15 jaar zijn we actief op het gebied van vloeren. Onze enthousiaste en vakkundige medewerkers staan altijd voor u klaar. Kiest u voor MoreFloors, dan kiest u voor een ervaren vloerspecialist. Bij interesse maakt u eenvoudig een afspraak via de website. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 76 532 8975.

MoreFloors - Iwood.jpg

Afspraak maken

Velden met * zijn verplicht