;

Betonvloeren

 

Via MoreFloors Vloeren Breda is het nu ook mogelijk om een monolitisch afgewerkte betonvloer te verkrijgen - na het bespreken van alle voor en nadelen kunnen wij voor u een offerte op maat opstellen.

 

Ook is het mogelijk om een nette betonvloer voor buiten te storten en daarna, desgewenst, een tegelpatroon in te frezen zodat het lijkt alsof er tegels liggen, 100 x 100 of kleiner of groter, alles is mogelijk. 

 

Gevlindere beton vloeren

 

Vlinderen is een verdichtingproces, waardoor de vloer glad wordt.

Het vlinderen van een betonvloer kan echter een langdurig proces zijn.
Het is aan te bevelen bij het beton storten om op de weersgesteldheid te letten, bij veel regen is de kans groot op een mislukte vloer.
 

 

Gevlinderd beton ingevreesd1 kl.jpg

Voordelen van een beton vloer

 

Het voordeel van een gevlinderde betonvloer is dat je een keiharde afgewerkte vloer hebt.
Dit zijn vloeren die een hoge belasting kunnen hebben.
Om het drogingsproces van de betonvloer te versnellen is het mogelijk dat de betonleverancier toevoegingen aan het mengsel aanbrengt. Zeker in de winter is dit aan te bevelen.


Nadelen zijn er ook: haarscheurtjes zijn onontkoombaar, dat is product eigen. Beton is enigszins poreurs waardoor de vloer gevoelig is voor inwerking van bijv vet. Een aanvullende impregnering is daarom aan te raden. En natuurlijk nadien een geschikt onderhoudsproduct gebruiken, MoreFloors kan u ook daarover adviseren.

 

Onderhoud

Zoals u wellicht weet: Onderhoud = behoud. Morefloors heeft een speciale webshop ingericht voor al uw onderhoudsproducten. Bestel simpel wat u - en uw vloer - nodig heeft en laat het bezorgen (of kom het in onze showroom ophalen).

Afspraak maken

Is uw interesse gewekt?

 

U kunt bij ons in de showroom terecht of direct een afspraak maken

 

 

Afspraak maken