• Compleet advies
  • Alle soorten
  • Specialist

Bamboe parket

U vindt bij MoreFloors een parketvloer met een unieke uitstraling, namelijk bamboe parket. Deze prachtige vloer wordt gemaakt van de ecologische grondstof bamboe. Wilt u ook een natuurlijke warme uitstraling creëren met een vloer die weinig onderhoud vraagt en van duurzaam materiaal gemaakt is? Dan bent u op zoek naar bamboe parket.

Kies uit vele soorten voor uw bamboe vloer: parket, tegels en tapijt

Wanneer u kiest voor bamboe parket, kunt u naast een warme uitstraling rekenen op flink wat voordelen. Bent u gevoelig voor huisstofmijt of heeft iemand in het gezin last van astma? Zeker dan is bamboe parket een ideale uitkomst. Door de hoge vezeldichtheid kunnen zelfs die mensen zorgeloos ademhalen. Een ander voordeel van een vloer van bamboe? Het kan gecombineerd worden met vloerverwarming. Doordat het materiaal goed warmtedoorlaten is, is het altijd een perfecte temperatuur in huis.

Voor iedere situatie een vloer van bamboe parket

In onze collectie vindt u bamboe parket voor ieder budget en voor iedere situatie. Of u nu uw woonkamer wilt voorzien van deze vloer of een zwaar belopen winkelcentrum, er is altijd een vloer van MOSO die hierbij past. Geef uw wensen door en wij helpen u graag aan de vloer van uw dromen.

Heeft u interesse? Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd in het bamboe parket van MOSO? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers. Vul het formulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 76 532 8975.