• Advies op maat
  • Alle soorten vloeren
  • Specialist in vloeren

Laminaat vloeren

Voor een uitgebreid assortiment laminaat vloeren gaat u naar het gespecialiseerde en ervaren bedrijf MoreFloors. U vindt bij ons deze vloeren in vele verschillende linoleumdessins, hout- en kurkmaterialen. Ook laminaatvloeren in marmer, granietstructuren en marmer zijn bij ons verkrijgbaar. Hier vindt u gegarandeerd een vloer die perfect bij uw interieur past.

Plan nu uw afspraak

Laminaat vloeren legt u heel eenvoudig zelf

Als u kiest voor kliklaminaat, is het voor u heel eenvoudig om de vloer zelf te leggen. Zo bespaart u in de kosten. Door de kliktechniek, klikt u de planken als het ware in elkaar en is lijm verleden tijd. Wij raden u aan om goed na te denken over de legrichting. Waar komt de lichtinval vandaan? En legt u de planken in de lengte- of breedterichting? Wij adviseren u graag over de legmogelijkheden voor het laminaat in uw woning.

Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor laminaat vloeren

Laminaat vloeren zorgen voor een karakteristieke uitstraling bij u in huis. Maar wist u dat er daarnaast tal van voordelen aan deze vloersoort verbonden is? Zo is laminaat kleur- en vochtbestendig en kiest u door een ruim aanbod, precies voor de kleur die bij uw interieur past. Laat u per ongeluk een bord spaghetti of een glas cola vallen? Dat is geen probleem. Doordat laminaat vloeren makkelijk schoon te maken zijn, haalt u er een doekje overheen en ziet u er niets meer van.

Kies uit verschillende merken

De laminaat vloeren in ons assortiment zijn alleen van toonaangevende merken. Deze zijn zorgvuldig door ons geselecteerd, want u verdient de beste kwaliteit. Wij leveren onder andere merken als:

  • Kronotex
  • Treefloor
  • Ambiant
  • Quickstep

Kom op bezoek in de showroom

Wilt u de laminaat vloeren met eigen ogen bekijken? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. Dit is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor de vloer in uw woning. Wenst u deskundig advies in een persoonlijk gesprek? Maak een afspraak door te bellen naar +31 76 532 8975 of vul het formulier op onze website in.

MoreFloors - Iwood.jpg

Afspraak maken

Velden met * zijn verplicht