Giet-, grind-, semi-granito en troffel vloeren

 

MoreFloors vloeren Breda kan u ook adviseren over Giet en Design vloeren. Gietvloeren (Concrete vloer) zijn tijdloos en hebben een moderne strakke uitstraling. Onder de noemer Design vloeren vallen onder andere Siergrind, troffel vloeren, design vloer sand, epoxy coating vloeren en PU vloeren.

 

Op de foto hiernaast ziet u een voorbeeld van een donkere troffelvloer, een extra fijne troffel uitvoering ook nog. Voor meer informatie over dit type vloer, zie verder op de pagina

 

Concrete vloer

 

Een Concrete vloer is een kunststof gietvloer met de uitstraling van beton, denk New York loft-style, of strakke design studio.

Een Gietvloer ziet er heel strak en naadloos uit, maar - zoals ervaring ons leert - kan al redelijk snel strepen van stoelen, spelende kinderen (speelgoed autootjes over de vloer crossen e.d.)  gaan vertonen. Houdt u wel van strak, maar niet van strepen of mogelijke breuklijnen (of hardnekkinge vlekken), dan heeft MoreFloors Breda een aantal prachtige alternatieven voor u die (bijna) naadloos een betonlook hebben en zeker streep en breukloos zijn:

 

Keramisch XL tegels:

 

Diverse maten, zoals 100 bij 100 en zelfs 120 bij 120cm (dat is dus meer dan 1 meter in het vierkant!). Door de scherp afgekante randen van de moderne tegels (gerectificieerd) zijn ook de moderne voegen (in verschillende bijpassende kleuren beschikbaar) uitest miniem. En heel duurzaam.

 

Marmoleum betonlook:

 

Een puur natuur product 2 meter breed, nu ook in verschillende betonlook uitstralingen, die met een kleine lasnaad in dezefde kleur in uw huis gelegd kan worden. 

 

Voor beide alternatieven zie de foto's hiernaast, of kom langs in onze showroom!

 

Betonlook zowel in keramische XL tegels als marmoleum, is met haar strakke, ruimtelijke uitstraling geschikt voor allerlei typen ruimtes: woonkamers, keukens, winkels, showrooms en fabriekshallen.

 

Denkt u dat u toch met strepen (breuken en/of vlekken) kunt leven, dan adviseren wij u van harte op het gebied van een originele gietvloer. Het aanbrengen ervan duurt ongeveer vier dagen. De gietvloer is gietbaar op nagenoeg iedere ondergrond. Deze moet wel vlak en vormvast zijn. Een instabiele ondervloer kan breuklijnen veroorzaken in de gietvloer.

 • project

  Keramische XL Tegel - betonlook

  Een extra grote keramische tegel (120 bij 120 cm) met ulta kleine voeg in betonlook, prachtig alternatief

 • project

  Marmoleum betonlook

  Ultra fijne naden in deze Marmoleum (donkere) betonlook versie

 • project

  Keramische XL Tegel - betonlook

  Houdt u meer van een iets donkere betonlook? Dan is deze XL tegel wellicht DE oplossing voor u!

 • project

  Marmoleum betonlook

  Een lichte, naadloze betonlook vloer voor u? Kiest u dan voor deze Marmoleum vloer!

MoreFloors vloeren breda giet troffel houten vloeren natuursteen laminaat.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Afspraak maken

Siergrindvloeren

 

Siergrindvloeren bestaan uit gezeefd riviergrind gecombineerd met kunststof. De grootte van de grindkorrels varieert. Het grind wordt verlijmd met kunststof. Vervolgens smeren we de massa naadloos uit op de ondergrond. U kunt een Siergrind vloer krijgen met een open of dichte structuur. Bij een open structuur zit er ruimte tussen de steentjes, bij een dichte structuur vullen we de vloer met een speciaal transparant vulmiddel. Hierna wordt een glanzende of matte coating aangebracht. Een dichte structuur is meer geschikt voor intensief belaste en belopen ruimtes, voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer of toilet en voor ruimtes die snel bevuild raken.
Grind noemen we niet voor niets vaak siergrind. Dit natuurlijke product heeft ontelbare mogelijkheden in zowel vorm, ontwerp en kleur. Bij MoreFloors Vloeren Breda adviseren wij u graag over dit vloer type.

 

Onderhoud

Zoals u wellicht weet: Onderhoud = behoud. Morefloors heeft een speciale webshop ingericht voor al uw onderhoudsproducten. Bestel simpel wat u - en uw vloer - nodig heeft en laat het bezorgen (of kom het in onze showroom ophalen).

 • project

Is uw interesse gewekt?

 

U kunt bij ons in de showroom terecht of direct een afspraak maken

 

 

Afspraak maken