• Advies op maat
  • Alle soorten vloeren
  • Specialist in vloeren

Vloeren specialist

Voor allerlei soorten vloeren gaat u naar een specialist als MoreFloors. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij aan al uw verwachtingen te voldoen. Naast dat wij vele vloeren leveren in Nederland en Vlaanderen, kunt u ook vertrouwen op onze deskundige vloerenleggers.

Plan nu uw afspraak

Kies uit vele soorten vloeren bij de specialist

Wij zijn gespecialiseerd in alle vloeren die u maar kunt bedenken. Van houten vloeren en gietvloeren tot laminaat vloeren en lamelparket. Gaat uw voorkeur uit naar een PVC vloer? Op zoek naar een vloer die de combineren is met vloerverwarming? Of wilt u een industriële look creëren met een betonnen vloer? Ook dan hebben we verschillende mogelijkheden voor u in onze collectie.

Vrijblijvend advies voor uw nieuwe of bestaande vloer

Heeft u al lange tijd een vloer in uw woning liggen of is deze past gelegd? In beide gevallen geeft dé specialist in vloeren u vrijblijvend advies. Van interieuradvies over de vloer die het best past in uw interieur tot aan het onderhoud van uw bestaande vloer. Onze vakmensen staan altijd voor u klaar.

Geef uw wensen door in een persoonlijk gesprek

Als specialist in vloeren is het onze taak om u te voorzien van de vloer van uw dromen. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor uw nieuwe vloer zodat wij deze kunnen realiseren. Wilt u een afspraak maken? Dit kan via de website of door te bellen naar +31 76 532 8975

MoreFloors - Iwood.jpg

Afspraak maken

Velden met * zijn verplicht