• Advies op maat
  • Alle soorten vloeren
  • Specialist in vloeren

Betonlook tegels

Overweegt u om betonlook tegels te laten leggen in uw woning? Bij MoreFloors zijn we gespecialiseerd in het leveren en leggen van deze prachtige vloer. Bij ons bent u verzekerd van een vloer die aan al uw verwachtingen voldoet. Wij heten u graag van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Of u nu voor de vloer kiest in de woon- of badkamer: betonlook tegels kunnen altijd.

Plan nu uw afspraak

Exclusieve betoonlook tegels voor uw woning

Het grootste voordeel van betonlook tegels? Dat is zeker de veelzijdigheid en duurzaamheid. Doordat het materiaal zowel vuurvast als vlekbestendig en waterdicht is, zijn de betonlook tegels in iedere ruimte in huis te plaatsen. Zelfs in de slaapkamer. Plaats er direct vloerverwarming onder en zorg ervoor dat u zelfs in de winter op een warme vloer uit bed stapt. Door de gelijkmatige warmteverdeling, kunt u rekenen op een hoog comfort.

Een onverslijtbare vloer die tegen een stootje kan

Als u kiest voor een betonnen vloer, weet u zeker dat u jarenlang geniet van uw nieuwe aankoop. Een groot voordeel van tegels met een betonlook is dat deze zeker tegen een stootje kunnen. De vloeren zijn bijna onverslijtbaar.

Maak een afspraak of kom langs in de showroom

Hebben wij uw interesse gewekt in onze betonlook tegels? Dan maakt u geheel vrijblijvend eenvoudig een afspraak via de website. Onze showroom is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u op zaterdag langskomen? Dan raden wij u aan om eerst een afspraak te maken. Wilt u direct contact met ons opnemen? U bereikt ons telefonisch op +31 76 532 8975.

MoreFloors - Iwood.jpg

Afspraak maken

Velden met * zijn verplicht