• Advies op maat
  • Alle soorten vloeren
  • Specialist in vloeren

Parket visgraat

Bij parket met een visgraat uitstraling worden de planken in de vorm van een visgraat gelegd. Hierdoor krijgt u een tijdloze vloer met een luxe uitstraling. De planken worden stevig aan elkaar bevestigd, waardoor ze niet los te krijgen zijn. Een leven lang plezier dus!

Plan nu uw afspraak

Parket van Bauwerk met een visgraat look

Met veel trots kunnen wij zeggen dat we visgraat parket van het merk Bauwerk in ons assortiment hebben. Met dit merk bent u verzekerd van de beste kwaliteit in ieder prijssegment. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een Formpark serie die perfect te leggen zijn in visgraatpatronen. Door de stijlvolle vloeren en de authentieke uitstraling, tilt u het interieur in huis naar een hoger niveau. Doordat het materiaal warmte uitstraalt en het massieve hout goed isoleert, geeft het product al van nature een heerlijke temperatuur af. Zo brengt u letterlijk en figuurlijk een warm gevoel in huis.

Laat uw vloer leggen door een van onze specialisten

Het leggen van een visgraat parket vergt deskundigheid en vakmanschap. Daarvoor kunt u het best de specialisten van MoreFloors inschakelen. Wij zorgen ervoor dat uw vloer zorgvuldig wordt gelegd zoals u dat wenst. Een groot voordeel is dat visgraat parket eenvoudig te bewerken is, waardoor scheuren en krassen eenvoudig weggewerkt kunnen worden.

Bel voor meer informatie

Voor meer informatie of specifieke vragen over parket, belt u ons op +31 76 532 8975. Wilt u de mogelijkheden bespreken in een persoonlijk gesprek? Vul dan via de website uw gegevens in voor een afspraak. Als u direct een afspraak wilt maken, bereikt u ons op het eerdergenoemd telefoonnummer. 

MoreFloors - Iwood.jpg

Afspraak maken

Velden met * zijn verplicht