• Advies op maat
  • Alle soorten vloeren
  • Specialist in vloeren

Keramische vloertegels

Keramische vloertegels zijn perfect als u sfeer wilt creëren in uw woning, maar van eenvoudig onderhoud wilt profiteren. De tegels die u bij MoreFloors vindt zijn namelijk zeer gemakkelijk te onderhouden. Heeft u bepaalde wensen voor uw keramische vloertegels? Geef ze aan ons door en wij verzorgen graag de vloer van uw dromen.

Plan nu uw afspraak

Keramische vloertegels voor binnen en buiten

De keramische tegels van MoreFloors zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. In ons uitgebreide assortiment vindt u voor elke toepassing passende keramische vloertegels. Door binnen gebruik te maken van keramische tegels, kan de kamer groter ogen dan de ruimte werkelijk is. Dankzij de duurzaamheid, het onderhoudsvriendelijk materiaal en het ruim assortiment, zijn keramische vloertegels een ideale oplossing voor u.

Combineer uw vloer met vloerverwarming

Keramische tegels voor binnen zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Wilt u er ook lekker warm bijzitten tijdens de koude periodes van het jaar? Wij verzorgen ook graag uw vloerverwarming in samenwerking met JK-vloerverwarming uit Ede. Bent u van plan om een nieuwe vloer te laten plaatsen en heeft u altijd al vloerverwarming gewild? Dan is dit uw kans.

Bezoek de showroom in Breda

Bent u geïnteresseerd in keramische tegels voor binnen? Dan heten wij u van harte welkom in onze showroom in Breda. Als u op zaterdag langs wilt komen, is het aan te raden om van tevoren een afspraak te maken. Ook als u persoonlijk advies wenst, maakt u geheel vrijblijvend een afspraak. Dit doet u door het formulier in te vullen of door te bellen naar +31 76 532 8975. Onze medewerkers staan u graag te woord.

MoreFloors - Iwood.jpg

Afspraak maken

Velden met * zijn verplicht