10/04/2017

20 Mar, 2017 - Door Bram Vogelpoel

MoreFloors Vloervormgevers

 

Dit jaren 30 huis heeft een bijna ongelooflijke metamorfose ondergaan. Je kan je bijna niet voorstellen hoe het huis eruit zag voor de renovatie. Werkelijk de totale woning is gestript en opnieuw opgebouwd. We nemen je nu graag mee naar voornamelijk de benedenverdieping. Wat je veel ziet tegenwoordig in jaren-30 huizen is het plaatsen van een aanbouw. Ook hier is dit het geval. Door de plaatsing van de aanbouw is er tegelijk gekozen voor een mooie, grote open keuken. In de aanbouw is een forse lichtstraat geplaatst die de ruimte enorm verlicht.

Het interieur van deze verbouwde jaren ‘30 woning is verzorgd door Jan Neggers. Ook heeft hij het lichtplan ontwikkeld. De vloeren zijn door MoreFloors geleverd.

 

Op de begane grond welke is voorzien van vloerverwarming, zie je een donker gerookte en wit geoliede tapis visgraat vloer met band en wengé bies, authentiek verlijmd en genageld op een eiken mozaïek ondervloer. Alle vloeren uiteraard door MoreFloors geleverd, eiken multiplank 1e etage 22 cm breed nature look geolied.

Op de zolder, tevens hoofdslaapkamer, zijn de eiken onbehandelde planken van hoge kwaliteit geïnstalleerd en in het werk dekkend wit gelakt. De multiplank trappenrenovaties zijn eveneens door MoreFloors aangebracht en in de kleur van de vloeren behandeld.

 

 

 

 

 

De voor- en achtertuin werd door MoreFloors voorzien van een gevlinderd betonnen vloer waarin een tegelpatroon werd ingeslepen. Geen last meer van onkruid, verzakking en mieren. De tegels kunnen naar elk formaat ingevreesd worden en het tegelpatroon komt hierdoor altijd goed uit. 

 

Bij MoreFloors kun je terecht voor houten vloeren, natuursteen vloeren, tegel vloeren, keramische parket, terrashout, gietvloeren, siergrind, laminaat vloeren, bamboe vloeren, gevlinderde betonvloeren, en zelfs vinyl- en PVC vloeren. MoreFloors Vloeren Breda is de specialist op het gebied van alle denkbare vloeren.  

Sinds kort ook een volledig nieuwe website waar je alles kunt vinden wat te maken heeft met hoogwaardige vloeren. Op zoek naar een vloer of advies, dan ben je hier aan het goede adres.